Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu crede în teoria conspiraţiei: "Nu accept că liliacul a făcut dragoste cu şobolanul sau că ăluia i s-a spart sticluţa cu coronavirus"

EXCLUSIV | Sorin Cârţu crede în teoria conspiraţiei: "Nu accept că liliacul a făcut dragoste cu şobolanul sau că ăluia i s-a spart sticluţa cu coronavirus"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, are o variantă proprie în privinţa apariţiei pandemiei de coronavirus la nivel mondial.

Oficialul clubului din Oltenia susţine că apariţia noului virus s-a produs deliberat: "Ne gândim toţi că anul ăsta este pe pierdere, sunt şi afaceri pe care le avem şi le trecem la pierderi, sunt multe cărora nu avem ce să le facem. Dacă aşa suntem, în conflictul ăsta, conspiraţia asta mondială... După mine, tot ce s-a întâmplat este conspirativ.

Este totul provocat după mine, într-un mod artificial, intenţionat, pentru că nu putem să credem, nu accept şi nici nu sunt de acord că vezi, Doamne, liliacul a făcut nu ştiu ce dragoste cu şobolanul şi de acolo pe masa de peşte. Sau ăla că a făcut în laborator şi a plecat cu sticluţa în buzunar, la întâlnire pe stradă s-a spart şi de acolo s-a evaporat (n.r. - COVID-19). Suntem oameni maturi şi ştim exact", a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport. 

Sorin Cârţu îi acuză pe cei mai importanţi oameni ai planetei pentru situaţia actuală: "Ăia 250 care sunt în lume, mari, pe care nu îi ştie nimeni... După mine, preşedinţii de ţară din statele astea mari sunt complici la tot ce s-a întâmplat acum. Dar ei sunt nişte actori. Chiar şi Gates, sunt mici pe lângă lumea cealaltă care decide în lumea asta. Asta e o piesă de teatru în care noi nici măcar spectatori nu suntem. 

Preşedintele nostru (n.r. - Klaus Iohannis) execută ce i se spune, dar nu are rol în treaba asta. Dar sunt alţii care chiar joacă bine în piesa asta", a mai spus preşedintele lui U Craiova. 

  • 3.68 de milioane de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate la nivel mundial.
  • 1.21 de milioane de persoane s-au vindecat.
  • 258.000 de persoane au decedat.

 

Afla mai multe despre: sorin cartucoronavirus 

viewscnt
Articole similare