Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, despre şansele Craiovei la titlu: "Atunci te înscrii cu şanse foarte mari" Scenariul favorabil oltenilor

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, despre şansele Craiovei la titlu: "Atunci te înscrii cu şanse foarte mari" Scenariul favorabil oltenilor
Comentarii

Sorin Cârţu (64 de ani), preşedintele Craiovei, a vorbit, la Telekom Sport despre şansele pe care U Craiova le are la titlu în acest sezon. "Sorinaccio" a analizat foarte bine situaţia şi a spus că oltenii au nevoie şi de noroc pentru a putea câştiga titlul.

Cârţu o consideră pe CFR Cluj favorită certă la titlu, dar spune că dacă trupa din Bănie începe bine, cu două victorii cu Astra şi FC Botoşani, se înscrie cu şanse foarte mari la coroana de campioană. Totul depinde, însă, şi de ce fac adversarii, pentru că, spune Sorin Cârţu, niciuna dintre echipele din play-off nu va porni la turaţie maximă la reluarea campionatului.

"Ca să ai şanse la titlu e o chestie şi de şansă. Pentru că e clar când se va începe campionatul, echipele până vor intra în turaţie vor trece două-trei etape uşor. Ori în etapele astea dacă tu faci maxim şi adversarii tăi au acea poticnire, normală vă spun, că nu o să vezi nici pe CFR, nici FCSB, nici Craiova, noi asta sperăm,. să fim cât mai aproape de forma sportivă.

Avem două meciuri, cu Botoşani şi cu Astra, şi celelalte echipe au acea poticnire, sigur că atunci te înscrii cu şanse foarte mari"
, a spus Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

În opinia lui Cârţu, CFR Cluj e favorită să câştige al treilea titlul consecutiv în Liga 1: "CFR este favorită la câştigarea unui campionat pentru că a arătat asta pe tot parcursul sezonului regulat, şi începutul ăsta de play-off", a mai spus fostul atacant oltean.

După două etape scurse din play-off, U Craiova e pe locul trei în clasament, cu 26 de puncte, la egalitate cu FCSB.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovasansetitlu 

viewscnt
Articole similare