Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, despre transferurile făcute de U Craiova! "Pe el nu l-am adus la plesneală". Cine îi va lua locul lui Valentin Mihăilă

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, despre transferurile făcute de U Craiova! "Pe el nu l-am adus la plesneală". Cine îi va lua locul lui Valentin Mihăilă
Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a analizat cele patru transferuri făcute de U Craiova, în ultima zi din perioada de mercato.

U Craiova a prezentat patru fotbalişti într-o singură zi, după ce a obţinut bani de pe urma transferului lui Valentin Mihăilă la Parma. Ivan Mamut, Mihai Căpăţînă, Reagy Ofosu şi George Cîmpanu au semnat cu echipa din Oltenia. 

"Pe Mamut nu l-am luat la plesneală"

"Mi se pare că e îmbunătăţit lotul. Cei patru pe care i-am transferat pot să aducă un plus de eficienţă. Păcat că nu îl avem şi pe Elvir cu noi şi spun că atunci ar fi fost şi mai bun lotul. Dar sperăm să se întâmple lucrul ăsta cât mai repede, măcar atunci când începem returul. Toate mişcările astea se făceau în funcţie de ceea ce se realiza cu Mihăilă.

Mamut a fost supus unor analize, de către cei care fac analize pentru a evalua jucătorii şi calitatea jucătorilor. Nu era luat aşa, la plesneală. El făcea parte dintr-o listă de jucători pe care noi în urmăream, în eventualitatea în care Koljic pleca în urma unui transfer. S-a întâmplat necazul ăsta, drama asta şi am fost nevoiţi să transferăm. E un tip de jucător pentru jocul poziţional. Are o protecţie bună a balonului şi fixează apărătorii centrali. Din punctul meu de vedere, poate să uşureze munca şi eficienţa mijlocaşilor prin poziţionarea lui. Cum la fel de bine şi el se poate îmbunătăţi cu mijlocaşii pe care îi avem noi la echipă. Inventivitatea lor, creativitatea lor şi tehnicitatea pot să îl pună în postura de a finaliza, în postură de ultimă execuţie. 

Pe Căpăţînă l-am vrut şi astă vară, dar discuţiile nu s-au finalizat. Este un jucător pe care îl place.... Şi mie îmi place de el, dar e un jucător pe care l-a plăcut Bergodi şi cu care a lucrat, şi practic îşi asumă întreaga responsabilitate", a declarat Sorin Cârţu, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

"Ofosu şi Câmpanu erau într-o analiză"

"Ofosu şi Câmpanu sunt nişte jucători care erau interesanţi pentru noi şi erau într-o analiză. Ofosu e un fotbalist de mare calitate şi foarte bun, dar calitatea lui de bază e să acţioneze în partea stângă şi acolo era Mihăilă. Nu puteam să îl aducem şi să îl blocăm, când el a făcut parte din strategia clubului de a-l creşte acolo, în zona respectivă.

Câmpanu este jucător de mijlocul terenului, cu tehnicitate foarte bună, cu şut bun cu piciorul stâng, cu viziune a jocului. E un jucător capabil de mult progres", a mai spus Sorin Cârţu.  

Afla mai multe despre: u craiovaofosucampanumamutcapatina 

viewscnt
Articole similare