Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu îi avertizează pe jucătorii Craiovei după înfrângerea cu FCSB: "Se vor lua măsuri". Când revine Koljic în teren

EXCLUSIV | Sorin Cârţu îi avertizează pe jucătorii Craiovei după înfrângerea cu FCSB: "Se vor lua măsuri". Când revine Koljic în teren
Comentarii

Două meciuri a disputat Universitatea Craiova pe Arena Naţională în ultima lună împotriva rivalilor de la FCSB, ambele pierdute cu acelaşi scor, 2-3. În acest moment, oltenii sunt la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj.

"Este deranjant, chiar şi Mangia a spus. E al doilea meci când vii în Bucureşti, dai două goluri, primeşti trei. Nu cade nimănui bine. În momentul în care adversarul are balonul, toată lumea e în apărare. Probabil că se vor lua măsuri din punct de vedere al organizării, astea sunt la latitudinea antrenorului" , a declarat Sorin Cârţu.

Preşedintele Craiovei a vorbit şi despre Koljic. Atacantul s-a accidentat, la finalul lunii trecute, în meciul naţionalei Bosniei cu Armenia şi n-a putut fi folosit de Mangia în partida cu FCSB: "Are doar o săptămână de când i s-a întâmplat accidentarea, întinderea, aşa că nici nu te gândeşti să te bazezi pe el încă vreo 10 zile, poate chiar două săptămâni".

Afla mai multe despre: craiovafcsbuniversitateasorin cartu 

viewscnt
Articole similare