Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, înaintea meciului cu CFR Cluj: "Sper să câştigăm şi să urcăm pe primul loc lângă ei"

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, înaintea meciului cu CFR Cluj: "Sper să câştigăm şi să urcăm pe primul loc lângă ei"

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova - CFR Cluj este derby-ul ultimei etape din sezonul regulat, iar oltenii speră să scoată un rezultat pozitiv în faţa campioanei României.

În meciul din tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0, iar acum cele două echipe sunt despărţite de trei puncte. În cazul în care vor câştiga la o diferenţă de trei goluri, oltenii vor încheia sezonul regulat pe prima poziţie în clasament.

"E un moment bun, un moment pe care trebuie să îl exploatăm în continuare şi să mergem cât mai mult cu invincibilitatea şi cu acumularea de puncte. Mai ales după ultima etapă, după partida cu CFR, orice rezultat va conta, se va juca într-un stil de cupe europene. Sigur că ar conta o asemenea victorie şi ca stare de spirit. În fotbal, e posibil orice, dar e greu să te gândeşti la aşa ceva, mai ales că ştim foarte bine ce înseamnă CFR. CFR e o echipă grea.

În 25 de etape, nu ştiu dacă a primit trei goluri de la vreo echipă şi mă îndoiesc că într-un meci cu o asemenea miză va fi atât de copleştiă ca să ne dea posibilitatea nouă să marcăm. Nu la asta ne gândim neapărat. Important este că dacă obţinem o victorie venim pe locul 1 cu ei. Ca moral, contează fantastic de mult că acumulăm încredere mai mare pentru play-off" , a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Universitatea Craiova - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare