Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu nu crede că Liga 1 se va relua pe 31 martie: "Se va mai amâna!" Ipoteză interesanată legată de sistemul campionatului

EXCLUSIV | Sorin Cârţu nu crede că Liga 1 se va relua pe 31 martie: "Se va mai amâna!" Ipoteză interesanată legată de sistemul campionatului

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu (64 de ani), preşedintele U Craiova, a vorbit la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport despre amânarea campionatului. Oficialul oltenilor crede că această amânare va dura mai mult de data de 31 martie, cât a fost stabilită iniţial. Cârţu vine şi cu o propunere interesantă, în cazul în care acest seszon al Ligii 1 nu se va mai relua.

"Data asta de 31 cred că se va mai amâna. Nu crewd că ieşirea din crixza asta să se facă atât de repede. Mai ales în ţara noastră. Nici nu a început încă necazul, la ce urmează să vină. Pe asta ne-am bazat noi ideea asta de a  se termina acum, da vacanţă la jucători pe urmă să vină să înceapă într-o anumită perioadă, de pe 15 mai şi apoi să pregăteşti sezonull următor.

Lunile astea imediate necazul va fi pe noi că n-ai cum să-l depăşeşti. În timp se va face vaccinul, întâi de testat şu apoi să-l aplici. Ca să înceapă să se limiteze vitcimele", Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Cere schimbarea sistemului din Liga 1

Preşedintele Craiovei a înaintat o ipoteză interesantă în ceea ce priveşte formatul Ligii 1 şi cum să arate sezonul viitor. "Poate până la urmă nici nu dai titlul de campioană sau să retrogradeze, că şi-aşa voiam să schimbăm sistemul. Vorbesc serios. Poate ar trebui, într-un moment în care nu se mai poate relua chiar e o idee, proastă, bună, nu ştiu, că-l facem de 16-18, nu retrogradează nimeni, promoverqază acele două echipe din divizia B. Sau promovează patru şi dai drumul la campionat de 18. În situaţia în care nu se mai joacă, iei imaginea casamentului de unde s-a întrerupt, că trebuie să ai o bază", a mai spus Cârţu.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovaliga 1coronavirus 

viewscnt
Articole similare