Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cîrţu s-a supărat pe un fotbalist de la U Craiova: "Nu mi s-a părut că e cel pe care-l ştim". Reacţia conducerii după înfrângerea cu CFR Cluj

EXCLUSIV | Sorin Cîrţu s-a supărat pe un fotbalist de la U Craiova: "Nu mi s-a părut că e cel pe care-l ştim". Reacţia conducerii după înfrângerea cu CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, crede că CFR Cluj ar fi avut probleme, dacă U Craiova ar fi menţinut ritmul din prima repriză. De asemenea, oficialul i-a apărat pe suporterii care l-au fluierat pe Andrei Ivan în momentul schimbării.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj

Sorin Cîrţu nu îşi face calcule pentru titlu şi aşteaptă meciurile tari din play-off-ul Ligii 1: "Supărare e aşa... Meciul s-a jucat în prima repriză. A fost frustrant că am terminat o primă repriză ca asta în dezavantaj. Noi, când am ajuns la poartă, am dat în bară. Aşa se fac diferenţele. Toate ne-au fost împotrivă. CFR Cluj chiar avea o problemă dacă şi în repriza secundă li se întâmpla ce s-a întâmplat în prima repriză. E frustrant, cred că am avut mai multe ocazii decât am avut în tot campionatul acasă. L-am prins şi pe Arlauskis într-o zi inspirată. Asta e, până la urmă trebuie să acceptăm. Aşa e când joci împotriva CFR-ului. Parcă aveau sârmă ghimpată, e stilul lor. Trebuie analizat acest meci şi nu trebuie să dăm vina pe ghinion. Când ai astfel de ocazii, nu ai voie să le ratezi. Nu vorbim despre acum despre titlu, nimeni nu poate vorbi despre titlu. Toţi suntem acolo. O să vedeţi ce o să fie în play-off-ul ăla", a declarat oficialul Craiovei în cadrul emisiunii  "Sport Center".

Andrei Ivan nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar la meciul cu CFR Cluj a fost taxat de fanii olteni, în momentul schimbării: "Să nu-i judecăm pe oameni. Oamenii aşteaptă să vadă ceva. Dacă l-au huiduit pe Ivan, înseamnă că au pretenţii de la el. Nu mi s-a părut că e Ivan ăla pe care-l ştim. De asta s-au manifestat aşa. Oamenii nu voiau să se piardă meciul, au plecat umiliţi. A fost un sentiment de frustrare. Nu e bine, dar nu poţi să treci aşa pe lângă", a mai spus Sorin Cîrţu.  

Afla mai multe despre: andrei ivanandrei ivan u craiova cfr cluju craiova cfr cluj video 

viewscnt
Articole similare