Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Sorin Ghionea despre şansele lui Mirel Rădoi la echipa naţională: ”Au multe de învăţat de la el. Trecem de Islanda!”

EXCLUSIV Sorin Ghionea despre şansele lui Mirel Rădoi la echipa naţională: ”Au multe de învăţat de la el. Trecem de Islanda!”

Echipa națională

Comentarii

Fost coechipier cu Mirel Rădoi mulţi ani, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională, Sorin Ghionea are încredere deplină în omul care poate duce naţionala României la turneul final Euro 2020.

Ghionea nu s-a arătat surprins de numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative: ”Pe mine nu m-a surprins, chiar cred că e o alegere bună şi, cu puţină şansă, Mirel să sperăm că va reuşi să se califice, să califice echipa naţională, dar după parcursul pe care l-a avut echipa naţională de tineret şi rezultatele şi felul în care s-a exprimat echipa în teren, eu cred că în momentul de faţă, Mirel, după plecarea lui Cosmin Contra, era cel mai îndreptăţit să preia frâiele echipei naţionale mari” consideră fostul coechipier al lui Rădoi.

”La cum îl ştiu eu, meticulos şi atent la orice detaliu, cu siguranţă îşi va impune spiritul şi filozofia de joc şi la echipa naţională mare, pentru că nu suntem departe de vârsta unora dintre jucători şi cred că au ce învăţa de la antrenorul Mirel Rădoi, din atitudinea lui, şi să încerce să pună în aplicare în teren lucrurile acestea”

Se poate califica România după barajul cu Islanda? Sorin Ghionea: ”Întotdeauna trebuie să sperăm şi credem că vom putea fi mai buni decât echipa naţională a Islandei. Cu multă muncă, cu tact şi cu un gram de noroc, fără de care nu facem nimic, cu siguranţă am convingerea că putem trece de Islanda”

Afla mai multe despre: sorin ghioneamirel rădoi 

viewscnt
Articole similare