Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Paraschiv deplânge situaţia actuală de la rivala Dinamo: "Sincer, îmi pare rău. Au dispărut deja echipe de tradiţie!"

EXCLUSIV | Sorin Paraschiv deplânge situaţia actuală de la rivala Dinamo: "Sincer, îmi pare rău. Au dispărut deja echipe de tradiţie!"

Dinamo București

Comentarii

Sorin Paraschiv (39 de ani), oficial al Academicii Clinceni, a vorbit, din postura de fost mare rival, despre situaţia în care se zbate Dinamo, la limita dintre retrogradare şi supravieţuire. Fostul căpitan al FCSB a spus, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, că îi pare rău de perioada pe care o traversează Dinamo.

Cu ocazia unui nou derby dintre FCSB şi Dinamo, în semifinalele Cupei României, Sorin Paraschiv a stat de vorbă cu Telekom Sport despre meci, dar a abodar şi subiectul situaţiei actuale a clubului din Ştefan cel Mare şi a spus că nu şi-ar dori să mai dispară o echipă de tradiţie, după ce au dispărut deja de pe prima scenă Rapid, Petrolul sau U Cluj.

"(n.r. - Ce simte un stelist despre situaţia de la Dinamo?) Părere de rău, sincer părere de rău, pentru că deja au dispărut echipe de tradiţie. Au dispărut meciuri în campionat, aşa cum era o dată. Probabil dacă va dispărea şi Dinamo nu vor mai fi acele meciuri, nu vom mai aduce suporteri în tribună.

S-au îndepărtat suporterii FCSB-ului, suporterii Stelei, eu consider că foarte mulţi ani am jucat la echipa Steaua. Nu îi convine nimănui, dar s-a creat această confuzie între suporteri şi cu părere de rău nu au mai venit la steadion.



Pentru FCSB o cupă câştigată nu va însemna foarte mult. Va însemna Europa, dar pentru mine înseamna grupele Europa League, nu să mergem aşa cum am mers în ultimii ani şi să meargă un tur, două"
, a spus Sorin Paraschiv, pentru Telekom Sport.

FCSB şi Dinamo se pregătesc să se înfrunte în dublă manşă în semifinalele Cupei României. Prima confruntare va avea loc pe 25 iunie, de la ora 20:00, în timp returul va avea loc pe 8 iulie.

Afla mai multe despre: sorin paraschivfcsbdinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare