Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Spaima lui Vladimir Screciu după ce un caz de coronavirus a fost confirmat unde locuieşte: "Am umblat pe aceeaşi uşă"

EXCLUSIV | Spaima lui Vladimir Screciu după ce un caz de coronavirus a fost confirmat unde locuieşte: "Am umblat pe aceeaşi uşă"

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul împrumutat de Genk la Lommel SK, Vladimir Screciu (20 de ani), stă cu inima strânsă, din cauza COVID-19. Fotbalistul a povestit că în blocul în care locuieşte o persoană a contractat virusul.

Pandemia de coronavirus ţine sportul acasă. Fotbalul s-a oprit şi el, iar jucătorii se antrenează fie prin parcuri, fie acasă. Este cazul şi lui Vladimir Screciu, care în ianuarie a fost împrumutat de Genk în liga secundă din Belgia, la Lommel. 

În această perioadă, fostul fotbalist al Craiovei are emoţii din cauza pandemiei de coronavirus: "Cam acum o săptămână voiam să mă duc la alergare în parc, când am intrat în lift şi am văzut o foaie, pe care scria că în blocul nostru avem un caz de Covid-19 şi mai avem încă unul suspect, în carantină. Ieri sau acum două zile îmi amintesc că voiam să mă duc iar la alergare şi am văzut că acela din spital s-a întors acasă şi că este ok. Dar încă sunt puţin speriat, pentru că am umblat pe aceeaşi uşă. Mereu am încercat să mă protejez cât mai bine. Este ok că sunt bine şi mă simt ok acum", a declarat pentru Telekom Sport mijlocaşul împrumutat de la Genk. 

  • 10 minute a jucat Screciu pentru Lommel în acest sezon până la amânarea campionatului. 

 

Afla mai multe despre: vladimir screciu 

viewscnt
Articole similare