Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Sper ca cei care intră să reuşească încă o minune”. Mihai Stoica nu îşi pierde optimismul nici înaintea meciului cu Slovan Liberec

EXCLUSIV | „Sper ca cei care intră să reuşească încă o minune”. Mihai Stoica nu îşi pierde optimismul nici înaintea meciului cu Slovan Liberec

FCSB

Comentarii

FCSB are nu mai puţin de 15 fotbalişti infectaţi cu noul coronavirus, dar, chiar şi aşa, va încerca să producă surpriza şi să se califice în play-off-ul Europa League.

FCSB - Slovan Liberec, joi, ora 20:30, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Focarul de COVID-19 nu este singurul dezavantaj pe care îl are FCSB în partida cu Slovan Liberec. Roş-albaştrii joacă departe de propriul stadion, la Giurgiu: „E posibil să pierzi calificarea pe Arena Naţională, se poate obţine calificarea la Giurgiu. Puteam să jucăm acasă cu Backa Topola şi să nu ne calificăm. La fotbal se poate întâmpla orice. Important este că cei care intră să reuşească încă o minune pentru că în Serbia a fost o minune”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Straton - Enache, Cană, Soiledis, Panţîru - Simion, Perianu(c), Şut - Petre, Karanovic, Caiado este primul „11” încropit de FCSB pentru meciul cu Liberec din turul trei preliminar al Europa League. 

„(Ar fi o minune calificarea în grupe cu aceste probleme?)
Nu ne gândim în perspectivă. Eu nu pot să mă gândesc la repriza a doua, când nu a început nici prima repriză a unui meci”
, a încheiat directorul sportiv al celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaeuropa leagueslovan 

viewscnt
Articole similare