Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Sper să-l cunosc şi să-i strâng mâna!". Fotbalistul care speră să vină la naţională sub comanda lui Rădoi

EXCLUSIV | "Sper să-l cunosc şi să-i strâng mâna!". Fotbalistul care speră să vină la naţională sub comanda lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Vasile Mogoş (27 de ani), fotbalistul lui Cremonese, vrea să vină la echipa naţională şi în mandatul lui Mirel Rădoi (39 de ani), noul selecţioner al României, după ce a fost convocat de Cosmin Contra. Fundaşul vrea să-l cunoască pe Rădoi şi să joace din nou sub tricolor.

Cosmin Contra l-a debutat pe Vasile Mogoş la echipa naţională a României, iar fundaşul dreapta îşi doreşte să îmbrace din nou tricoul primei reprezentative. Într-un interviu acordat Telekom Sport, Mogoş a vorbit foarte frumos de noul selecţioner.

"Sper să-l cunosc, nu judec persoanele pe care nu le cunosc. Din filmări, din video pare un antrenor foarte dur care are mare caracter, sper să-l cunosc şi să-i strâng mâna. Doamne ajută, o să dau totul aici ca să am posibilitatea să fiu convocat la naţională, să văd din nou toţi băieţii şi să-l cunosc pe selecţioner", a declarat Vasile Mogoş, pentru Telekom Sport.

Vasile Mogoş a fost chemat la echipa naţională a României pentru dublele cu Insulele Feroe (3-0) şi Norvegia (1-1) şi Suedia (0-2) şi Spania (0-5). Fundaşul dreapta a jucat 90 de minute în înfrângerea cu Suedia de pe Arena Naţională, care a compromis şansele primei reprezentative de calificare directă la Euro 2020.

 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa natioanalromaniavasile mogos 

viewscnt
Articole similare