Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Sper să ne ducă în playoff” Cine este omul în care Dinamo îşi pune toate speranţele! ”Sper să nu-l văd în roşu şi albastru”

EXCLUSIV | ”Sper să ne ducă în playoff” Cine este omul în care Dinamo îşi pune toate speranţele! ”Sper să nu-l văd în roşu şi albastru”
Comentarii

Dinamo se reinventează sub comanda lui Eugen Neagoe, dar ”câinii” îşi pun bazele tot într-un fotbalist mai vechi.

Dan Nistor va rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor, iar Alexandru Răuţă, proaspătul jucător al ”câinilor” şi finul lui Nistor, speră ca mijlocaşul să tragă echipa după el în acest sezon.

Ştiam şi eram conştient că o să fim împreună eu şi Nistor în cel mai scurt timp şi sper să facem aceeaşi treabă bună la fel ca la Pandurii. Nu pot spune că mi-a pus vreo vorbă bună sau ceva, dar m-au sunat cei din conducere, am acceptat, Dinamo este o echipă cu renume şi îmbrac tricoul celor de aici cu mare mândrie.

Sper ca anul acesta Dan să dea mai mult de 13 pase de gol, să nu se oprească acolo, să ne ducă în play-off, pentru că avem nevoie de un jucător ca el şi noi şi naţionala. Nu mi l-as fi putut închipui în roşu şi albastru şi sper să nu-l văd niciodată în culorile astea”, a spus Alexandru Răuţă, pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: dinamorautanistor 

viewscnt
Articole similare