Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Sper să nu mai ajungem în situaţia asta!". Justin Ştefan a reacţionat după amânarea meciului Dinamo - Astra. Ce se întâmplă dacă, la reprogramare, "câinii" vor avea probleme cu COVID-19

EXCLUSIV | "Sper să nu mai ajungem în situaţia asta!". Justin Ştefan a reacţionat după amânarea meciului Dinamo - Astra. Ce se întâmplă dacă, la reprogramare, "câinii" vor avea probleme cu COVID-19

LPF

Comentarii

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a reacţionat în direct la Telekom Sport după amânarea meciului Dinamo - Astra, din cauza focarului de COVID-19 de la Giurgiu. Oficialul LPF a explicat ce se va întâmpla în cazul în care, la dat stabilită pentru rejucare, Dinamo va avea ea probleme cu virusul.

Se discută ca meciul Dinamo - Astra să fie amânat pentru data de 14 sau 15 noiembrie, iar în cazul în care dinamo va avea atunci probleme cu COVID-19, partida se va amâna din nou. Chiar dacă, în acest moment, nu scrie acest lucru în regulament.

"Dacă în data respectivă, nu se va putea juca meciul din cauza celor de la Dinamo, cu siguranţă Astra nu poate pierde meciul cu 3-0. Nu poţi răspunde pentru fapta altuia. Dacă data viitoare, Dinamo va fi în situaţia Astrei, Astra nu poate pierde cu 3-0. Se poate amâna o singură dată, din culpa clubului Astra. Nu poate răspunde clubul A pentru ce a făcut clubul B. Se mai amână o dată, chiar dacă scrie sau nu în regulament. Sunt discuţii, 14-15, lucrurile sunt clare. Altă dată nu avem disponibilă. Sper să nu mai ajungem în această situaţie, să nu se creeze un precedent", a spus Justin Ştefan, la Telekom Sport.

Meciul Dinamo - Astra, amânat din cauza COVID-19!

Gruparea giurgiuveană a cerut amânarea confruntării cu Dinamo, după ce a înregistrat 15 cazuri de Coronavirus. oficialii Astrei i-au supus unor noi teste pe jucătorii de la prima echipă şi de la echipa secundă şi, pe lângă cele 15 cazuri confirmate deja, giurgiuvenii au alţi 12 jucători infectaţi cu noul coronavirus şi la echipa a doua. Astra n-a avut la dispoziţie 13 jucători şi un portar valizi pentru a juca împotriva lui Dinamo.

Afla mai multe despre: justin stefandinamoliga 1astraamanarecovid-19 

viewscnt
Articole similare