Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Spiritul ”câinilor roşii” e încă viu! Mihai Popescu descrie senzaţia pe care a trăit-o când a marcat în poarta marii rivale: ”E ceva unic”

EXCLUSIV | Spiritul ”câinilor roşii” e încă viu! Mihai Popescu descrie senzaţia pe care a trăit-o când a marcat în poarta marii rivale: ”E ceva unic”
Comentarii

Născut la Câmpulung Muscel, dar crescut de Dinamo Bucureşti, fundaşul central Mihai Popescu ştie ce înseamnă rivalitatea cu FCSB. Apărătorul în vârstă de 25 de ani a reuşit să marcheze golul egalizator al formaţiei sale în marele dery din iulie 2018.

FCSB şi Dinamo au terminat atunci la egalitate, 3-3, la capătul unui meci spectaculos. Fundaşul ”câinilor” a marcat în minutul 89 golul de 3-3, reuşind să restabilească pentru a treia oară în acel derby egalitatea pe tabela de marcaj. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Popescu a explicat ce a simţit în acel moment:

”Nu ştiu, a fost un moment unic pentru mine, ceva senzaţional. Pe moment nu am realizat că am marcat şi nu ştiam cum să mă bucur. Dar abia a doua zi, uitându-mă la reluări şi la ce se scria prin presă, am realizat ce lucru mare am făcut. Mă bucur că am marcat, mă bucur de fiecare gol marcat, nu neapărat împotriva lor, dar este ceva special” a declarat Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

În altă ordine de idei, noaptea dintre ani a fost una specială pentru jucătorul lui Dinamo. Mihai Popescu şi-a cerut iubita de soţie chiar în noaptea de revelion. Vezi aici cum au petrecut alţi fotbalişti din Liga 1

Afla mai multe despre: dinamo bucureştimihai popescu 

viewscnt
Articole similare