Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sprijin surprinzător pentru Gigi Becali în scandalul cu Armata: "FCSB e Steaua". A plecat în 2015 din Liga 1

EXCLUSIV | Sprijin surprinzător pentru Gigi Becali în scandalul cu Armata: "FCSB e Steaua". A plecat în 2015 din Liga 1

FCSB

Comentarii

A jucat în Liga 1, dar nu are nicio legătură cu FCSB, însă cu toate acestea este de partea lui Gigi Becali în conflictul continuu dintre FCSB şi Armată.

Boban Nikolov (25 de ani) a plecat din Liga 1 în 2015, dar a rămas aproape de ţara noastră. Acum joacă în Ungaria, la Mol Fehervar, dar a dezvăluit că cel mai bun prieten al lui este Florin Tănase, de la FCSB, pe care îl vizitează atunci când are timp liber. Fotbalistul încă vorbeşte o limbă română curată şi speră ca Viitorul sau FCSB să câştige titlul în România. 

"Vorbesc cu Tănase, prietenul meu, foarte mult şi nu am cum să uit, chiar dacă vreau. Îmi place ţara, îmi plac oamenii, am mulţi prieteni acolo. Am petrecut cinci ani. Eu, totuşi, vin de la Viitorul. Iubesc acea echipă, am stat cinci ani acolo. Tănase este cel mai bun prieten al meu, aşa că, vreau să câştige Steaua sau Viitorul. Dacă va câştiga Steaua o să mă bucur pentru Tănase, Coman, Vînă, iar dacă va câştiga Viitorul, o să mă bucur pentru ei"

  • Între 2010 şi 2015 a jucat Boban Nikolov pentru Viitorul Constanţa. 40 de meciuri are pentru clubul lui Gică Hagi, pentru care a reuşit să marcheze două goluri şi să ofere trei assist-uri
  • 900.000 de euro este cota lui Nikolov, care a adunat 22 de selecţii şi două goluri pentru reprezentativa Macedoniei de Nord

"FCSB e Steaua"

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Nikolov a declarat că pentru el FCSB este Steaua şi speră ca Gigi Becali să rezolve probleme legale şi să recupereze numele: "Steaua. FCSB e Steaua. Sper să rezolve domnul Gigi şi să ia numele înapoi".

Afla mai multe despre: boban nikolovgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare