Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Stanciu vrea să joace lângă Ianis în echipa naţională: ”El poate face asta, eu nu!”

EXCLUSIV Stanciu vrea să joace lângă Ianis în echipa naţională: ”El poate face asta, eu nu!”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu a vorbit la Telekom Sport despre posibilitatea ca el şi Ianis Hagi să evolueze în acelaşi sistem de joc la echipa naţională a României.

Poate juca Nicolae Stanciu alături de Ianis Hagi la echipa naţională? Fotbalistul Slaviei Praga a explicat la Telekom Sport că se vede jucând în acelaşi sistem de joc cu Ianis. Ba chiar, Stanciu ştie şi ce ar trebui să facă dacă ar evolua alături de Hagi Jr în linia de mijloc a naţionalei: ”Eu cred că suntem doi jucători complet diferiţi, chiar dacă amândurora ne place să dăm pase finale, sau lovituri liberi. Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot. Sigur am putea să fim amândoi pe teren. Am jucat la naţională ultimele meciuri la naţională în 4--4-2 ca mijlocaş central, el nu poate juca poziţia aia, deci sigur am putea să fim amândoi pe teren. Sunt convins că dacă ar juca număr 10 şi eu mijlocaş central, i-aş pasa mult între linii, pentru că ştiu cum e să fii în poziţia asta. Eu cred că ne-am înţelege, dar nu depinde doar de noi” a declarat Stanciu, pentru Telekom Sport.

Stanciu despre coronavirus în Cehia

Mijlocaşul Slaviei Praga a vorbit la Sport Center şi despre perioada dificilă de pauză cauzată de pandemia de coronavirus.

Internaţionalul român a mărturisit însă că în Cehia măsurile nu au fost chiar atât de restrictive precum în România: ”Nu au fost probleme să stăm în cantonament. În tot acest timp vedeam în supermarketuri, în autobuze, cum oamenii se comportă foarte normal. Prin urmare, aici restaurantele şi tereasele sunt deschise de la începutul lui mai” a mărturisit Stanciu, la Telekom Sport.

Nicolae Stanciu decisiv pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu a reuşit un gol şi două assist-uri pentru Slavia Praga în meciul cu Jablonec, scor 5-0, din etapa a 26-a a campionatului Cehiei.

La al doilea meci al Slaviei Praga după reluarea campionatului Cehiei, internaţionalul român a deschis scorul contra lui Jablonec, în minutul 21, din lovitură de la 11 metri.

Tomas Holes a dus scorul la 2-0 în minutul 29, scor care s-a menţinut până la pauză.

În partea secundă, Stanciu a pasat decisiv la golurile de 3-0 şi 4-0, pentru Provod (56') şi Tecl (61').

Stanciu a evoluat până în minutul 77, lăsându-i locul lui Yusuf, care a stabilit scorul final în minutul 77, din penalty.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuianis hagi 

viewscnt
Articole similare