Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Standard, interesată de încă un român. Răzvan Marin confirmă: ”M-au întrebat de el!” Reacţia directorului sportiv al belgienilor

EXCLUSIV | Standard, interesată de încă un român. Răzvan Marin confirmă: ”M-au întrebat de el!” Reacţia directorului sportiv al belgienilor

Farul Constanța

Comentarii

Răzvan Marin recunoaşte că oficialii lui Standard Liege l-au întrebat în vară despre Ianis Hagi. Pe de altă parte, Olivier Renard - directorul sportiv al lui Standard - recunoaşte că fiul lui Gică Hagi este un jucător foarte interesant.

Răzvan Marin s-a integrat foarte bine la Standard Liege şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din vestiarul echipei belgiene. Succesul acestui transfer de la Viitorul a deschis calea şi altor jucători români. Răzvan Marin a dezvăluit că oficialii lui Standard l-au întrebat în vară despre Ianis Hagi:

”M-aş bucura pentru Ianis, ar fi un pas important. Este un foarte bun prieten al meu şi m-aş bucura să îl am alături de mine. Eu am fost întrebat în această vară despre Ianis, am spus ce aveam de zis şi ce am crezut eu că este de zis. Acum rămâne la decizia lui Ianis, a domnului Hagi şi a cluburilor, să se înţeleagă. E greu de spus când va fi, daca va fi acum în iarnă sau dacă va fi în vară. Chiar nu ştiu ce să spun. Mi-aş dori pentru Ianis să facă acest pas, pentru că merită, demonstrează că este unul dintre cei mai buni tineri jucători din campionatul nostru şi cred că merită să facă acest pas”, a declarat Răzvan Marin pentru Telekom Sport.

Interesant este că Gică Hagi a asistat la meciul dintre Standard Liege şi FC Sevilla, din grupele Europa League, meci disputat la mijlocul săptămânii. Au apărut atunci informaţii că patronul Viitorului ar fi negociat transferul lui Ianis la FC Sevilla, însă, foarte probabil, au existat discuţii şi cu cei de la Standard. Mai ales că Gică Hagi a fost întâmpinat de Bruno Venanzi, preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Standard Liege.

Întrebat dacă sunt interesaţi de transferul lui Ianis Hagi, Olivier Renard - directorul sportiv al lui Standard - a evitat un răspuns direct, dar a recunoscut că fiul lui Gică Hagi este un jucător care are valoare. Renard spune, de asemenea, că există relaţii foarte bune între Standard şi Viitorul, dar şi cu impresarul Pietro Chiodi - cel care îi reprezintă pe Răzvan Marin şi Ianis Hagi:

”A fost o întâlnire cu domnul Hagi pentru Ianis. (n.r. Este un jucător interesant pentru Standard?) Aprecierea faţă de domnul Hagi a început de când l-am transferat pe Răzvan. Din acel moment, suntem în contact şi i-am urmărit echipa, pentru că face treabă foarte bună. Munceşte cu tineri, aşa cum îmi place şi mie să fac la Standard. Ianis este un jucător de valoare şi sunt sigur că va pleca din România. Poate fi Belgia sau alte ţări pentru că are valoare să ajungă la un nivel înalt. (n.r. întrebat dacă vom mai vedea şi alţi jucători la Standard) Dacă aş putea cumpăra zece jucători precum Răzvan, i-aş cumpăra imediat”, a declarat Olivier Renard pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: razvan marinolivier renardstandard liegeianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare