Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Starul Irlandei de Nord, suspect de COVID-19, nu a venit la Bucureşti. UEFA i-ar fi permis să joace împotriva României

EXCLUSIV | Starul Irlandei de Nord, suspect de COVID-19, nu a venit la Bucureşti. UEFA i-ar fi permis să joace împotriva României
Comentarii

Selecţionerul Irlandei de Nord a anunţat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu România că Jonny Evans (32 de ani) nu a făcut deplasarea pentru meciul cu selecţionata lui Mirel Rădoi.

Ian Baraclough, selecţionerul nord-irlandezilor, a motivat că Evans lipseşte din motive personale, însă din informaţiile Telekom Sport, lucrurile sunt mai grave decât aşa cum au fost prezentate de adversarii de vineri. 

Fostul fundaş de la Manchester United ar fi suspect de coronavirus, anunţa sursele Telekom Sport. El ar fi ieşit pozitiv la primul test, apoi la următorul negativ, motiv pentru care ar fi fost lăsat de UEFA să joace. În cele din urmă, fotbalistul nu a mai călătorit în România pentru că ar fi ieşit pozitiv la un nou test şi nu ar fi fost lăsat să intre pe aeroport. Cu toate că ar avea două teste pozitive, Evans ar urma să joace în următoarea partidă a Irlandei de Nord, cu Norvegia, pe teren propriu, care va avea loc lunie, 7 septembrie. 

Selecţionerul nord-irlandez nu a menţionat în niciun moment că Evans ar fi suspect de coronavirus şi chiar a confirmat că va fi prezent la întâlnirea cu Norvegia. Dacă legislaţia din România i-ar fi permis, fotbalistul s-ar fi urcat în avion şi ar fi fost prezent la meciul de pe Arena Naţională. 

În vârstă de 32 de ani, Evans este legitimat în acest moment la Leicester City, echipă la care joacă din 2018. Evans a jucat între 2006 şi 2015 la Manchester United, iar apoi a evoluat timp de trei ani la West Bromwich Albion. 

Afla mai multe despre: jonny evansirlanda de nord 

viewscnt
Articole similare