Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Steaua 86" a fost peste Ajax-ul lui De Ligt şi De Jong: "Este greu să găseşti un lot cum a avut Steaua"

EXCLUSIV | "Steaua 86" a fost peste Ajax-ul lui De Ligt şi De Jong: "Este greu să găseşti un lot cum a avut Steaua"

Fotbal

Comentarii

Marius Lăcătuş (56 de ani) a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport despre posibilitatea ca o altă echipă românească să câştige trofeul UEFA Champions League.

La 34 de ani de la finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, unde Steaua s-a impus la penalty-uri în faţa celor de la FC Barcelona, Marius Lăcătuş, unul dintre cei care au înscris de la 11 metri, este reticent în ceea ce priveşte şansele unei echipe din România de a mai câştiga un alt trofeu european. 

"Nivelul este foarte ridicat. Din păcate echipele noastre angrenate în cupele europene nu prea au posibilitatea să ajungă să se ridice la nivelul echipelor care tind să câştige Europa League sau Champions League. Va fi foarte greu ca cineva să reuşească să mai facă o echipă atât de competitivă cum am avut-o noi. Şi nu numai noi, pentru că înaintea noastră au fost şi Craiova, şi Dinamo, echipe care au reuşit să ajungă până în semifinale", a spus fostul antrenor de la Steaua la Telekom Sport. 

Lăcătuş a vorbit şi despre comparaţia dintre Steaua '86 şi echipa lui Ajax Amsterdam din sezonul trecut: "Putem face o paralelă între Steaua de atunci şi Ajax-ul din sezonul trecut de Champions League? Nu, în primul rând că nu prea îmi place să fac comparaţii. În al doilea rând, cred că este destul de greu la ora actuală să găseşti un lot de jucători cum l-a avut Steaua în 86. Fiecare pe postul lui era unul dintre cei mai buni jucători din ţară", a mai spus "Fiara". 

Afla mai multe despre: lacatus 

viewscnt
Articole similare