Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Steaua a promovat în Liga a 3-a, însă ambiţiile nu se opresc aici. Iulian Miu: "Următorul pas - promovarea în Liga a 2-a"

EXCLUSIV | Steaua a promovat în Liga a 3-a, însă ambiţiile nu se opresc aici. Iulian Miu: "Următorul pas - promovarea în Liga a 2-a"

Fotbal

Comentarii

Steaua şi-a câştigat dreptul de a evolua sezonul viitor în Liga a 3-a, astăzi, după ce a spulberat-o pe Bărăganul Ciulniţa, cu scorul de 6-0 , într-un meci decisiv în economia primului loc în play-off-ul barajului de promovare.

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga a 3-a, după două sezoane pline de ghinion, în care a ratat la mustaţă această oportunitate. Aşteptarea a luat sfârşit, astăzi, odată cu meciul de la Ciulniţa, care a ridicat de pe conducătorilor şi fanilor stelişti o piatră destul de grea.

Într-o atmosferă de sărbătoare, cu sute de suporteri prezenţi în gradenele micuţului stadion din comună, jucătorii lui Daniel Opriţa, Iulian Miu şi Gabriel Boştină au strălucit pe teren, parcă nerăbdători să termine rapid acest meci şi să fie oficial echipa promovată în Liga a 3-a. Nu le-au dat nicio şansă advesarilor, scorul final fiind 6-0.

Antrenorul secund al celor de la Steaua, Iulian Miu, este extrem de mulţumit de atitudinea arătată de jucători pe teren şi de faptul că rezultatul a fost unul pe măsura devotamentului arătat de fanaticii suporteri stelişti, pentru club şi culori.

"Era important să promovăm, mai ales pentru aceşti suporteri minunaţi. Dar, la cum au mers lucrurile, împreună cu colegii mei din staff-ul tehnic, s-a dovedit că am lucrat foarte bine în acest sezon şi n-am avut nicio emoţie în acest meci. Eram conştient de valoarea jucătorilor. S-a format un grup frumos, care a crezut în şansa sa şi care a înţeles pe deplin ce înseamnă Steaua. Vreau să îi felicit pe jucători, pe suporteri, pe toţi cei care au avut încredere în noi şi ne-au susţinut - de la cel care tunde gazonul, până la comandant", a declarat Iulian Miu, imediat după victoria Stelei, la Ciulniţa.

Cu toate acestea, Iulian Miu nu se îmbată cu apă rece şi este conştient de faptul că ambiţiile unui club atât de mare trebuie să fie pe măsură. 

Următorul pas este promovarea în Liga a 2-a. Vedem ce ne rezervă viitorul apropiat, apoi vedem dacă ne vor mai trebui jucători noi”, a completat antrenorul secund al Stelei, Iulian Miu.

Iulian Miu nu se mai mută din România!

Fostul fundaş Iulian Miu era sigur că formaţia sa va promova în acest sezon. Atât de sigur, încât toamna trecută fostul internaţional a declarat că se mută din ţară dacă Steaua nu promovează nici de această dată.

Ar fi de neiertat ca la anul să fim iar în Liga a 4-a, nici nu  vreau să mă gândesc, eu am mai spus-o şi o spun în continuare, dacă cumva se ratează promovarea voi pleca din ţară. Cred că şansele sunt foarte mari să fim în Liga a 3-a. Şi la ce am văzut eu că se joacă în Liga a 3-a, să ajungem în Liga a 2-a. Poate cu timpul vom  ajunge şi în Liga 1” a mai spus Miu, în exclusivitate pentru Telekom Sport., în urmă cu câteva luni.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare