Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Steaua îşi va prezenta în curând noul antrenor. Nume importante se află pe listă. Cine ar putea prelua echipa

EXCLUSIV | Steaua îşi va prezenta în curând noul antrenor. Nume importante se află pe listă. Cine ar putea prelua echipa

Fotbal intern

Comentarii

Pompiliu Bixi Popescu a oferit explicaţii pentru cele două milioane de euro cheltuite până acum cu secţia de fotbal de la Steaua. Comandantul CSA susţine însă că nu este o sumă exagerată, deoarece banii au fost investiţi inclusiv în echipele de juniori.

Steaua n-a reuşit să promoveze nici în acest an, lucru care a agitat apele în curtea clubului. Conducerea ”roş-albaştrilor” a fost acuzată că a cheltuit până acum nu mai puţin de două milioane de euro, deşi echipa a jucat în Liga a 4-a. Comandantul Stelei susţine însă că situaţia nu este chiar aşa.

Bixi Popescu recunoaşte suma de două milioane de euro, dar spune că reprezintă cheltuielile pe două sezoane cu tot ce înseamnă activitatea echipei de fotbal, inclusiv cu echipele de copii şi juniori. În total, este vorba despre 10 echipe:


”Dacă ne uităm, sunt două milioane de euro care sunt investiţi pe vreo 3-4 direcţii. Adică e vorba de sistemul competiţional 2016-2017, 2017-2018... adică trei ani calendaristici. Noi avem peste 260 de copii la secţia de fotbal. Deci banii care au fost comunicaţi în presă vizează cele 10 echipe de fotbal ale Centrului de copii şi juniori şi ale echipei mari. Din punctul meu de vedere, este o sumă foarte mică.



În jur de 300.000 de euro pentru echipa mare. Eu sunt convins că se justifică, pentru că sportul înseamnă să ai un combatant în faţă şi nu întotdeauna există o reţetă pentru a câştiga. Noi am câştigat 30-40 de meciuri în Liga 4 şi am pierdut doar unul. Şi rezultatul ăsta este. Dar asta nu înseamnă că renunţăm şi vom relua proiectul de la capăt”,
a declarat Bixi Popescu pentru Telekom Sport.

Imediat după ratarea promovării în Liga a 3-a, Marius Lăcătuş şi-a dat demisia. Steaua n-are însă nici până acum antrenor. Totuşi, Bixi Popescu spune că situaţia se va lămuri în curând şi anunţă că poartă negocieri cu mai multe nume importante:

”(Cine va fi noul antrenor?) Sunt mai multe discuţii vizavi de noul antrenor. Când o să avem o variantă, cu siguranţă o să v-o comunicăm. (Puteţi să ne daţi câteva nume cu care negociaţi?) Stelişti. Am vorbit cu domnul Baciu (n.r. Marius Baciu), am vorbit cu domnul Piţurcă, cu domnul Balint, cu domnul Neaga, cu domnul Paraschiv... cu domnul Andraşi, l-am avut la un moment dat în discuţie şi pe dumnealui... Deci deocamdată suntem în analiză. (Când se va decide?) Probabil săptămâna viitoare”, a mai spus Bixi Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pompiliu bixi popescu 

viewscnt
Articole similare