Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ştefan Iovan, atac la suporterii din Peluza Sud: ”Să nu uite că noi am făcut performanţă”. Dezvăluire şoc: ”Am avut început de pareză”

EXCLUSIV | Ştefan Iovan, atac la suporterii din Peluza Sud: ”Să nu uite că noi am făcut performanţă”. Dezvăluire şoc: ”Am avut început de pareză”

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a câştigat cu 3-1 meciul cu Carmen din Cupa României, iar, la final, Ştefan Iovan, cel care a condus echipa de pe margine, a fost nemilos cu ultraşii din Peluza Sud.

”În campionatul regulat am făcut meciuri bune, am terminat la mare diferenţă de locul 2. Nu ştiu cum se împart punctele şi cum ajungi în playoff se anulează toate punctele, plăteşti vrei 60-80.000 şi aşa mai departe. În fine, e meciul lor. Le-am spus că e televizat, se uită lumea la ei şi nu mai pot să îndrepte lucrurile rele pe care le-au făcut. Am avut şi ghinion în playoff. Şi autogol şi jocul slab. Dar eu v-am zis că am avut încredere.

Au demonstrat azi că au şi calitate. Şi o echipă organizată, disciplinată, din toate punctele de vedere. Dar în fotbal şi în competiţie... n-aţi văzut şi la Halep? Se întâmplă să fie o zi nefastă şi se duce naibii tot anul. Asta e mâhnirea noastră.

Ştiu că suporterii sunt mâhniţi, ştiu că sunt supăraţi, dar să nu uite că noi, susţinuţi de ei, eu şi colegii mei am adus clubul ăsta şi echipa de fotbal pe cele mai înalte culmi. Noi am făcut performanţă, noi ne-am sacrificat. Eu v-am zis, am avut la Campionatul Mondial un început de pareză, acum cu artroză... toate făcute aici, ca să fac rezultate împreună cu colegii mei. Şi nu mi se pare normal ca după toate lucrurile frumoase şi extraordinare să fim daţi afară din casa noastră.

Tot staff-ul, inclusiv eu, şi-a dat demisia! Eu am rămas două zile, pentru că nu mai era nimeni. Am fost rugat să mai stu două zile. Deci nu mai e nimeni din staff, să stea liniştiţi suporterii. Să facă ei, să pună ei antrenor, să facă ei transferuri, să facă ce vor. Dar totul cu limită, pentru că deja am luat-o razna, deja suntem violenţi, deja ne ducem la stadion să batem jucătorii, să le dăm foc, să le luăm tricourile, să îi dezbrăcăm... e prea mult. Încă o dată, să nu uite că noi am făcut performanţele, susţinuţi de ei. Şi ei suferă, dar şi noi. Ca să ne terminăm cariera aşa cum vor ei, nu cred că e normal.

Să ştiţi că nu s-a făcut coadă la Steaua de jucători valoroşi şi noi să nu îi luăm. Eu cu care am vorbit, cu şase, şapte jucători, nu au vrut să vină. Unul, Puşcaş, s-a dus la Petrolul să promoveze în Divizia A, e tânăr, vrea omul... Plătică, de la Rostov, care a jucat cu Romeo Surdu, iarăşi era cât pe ce să îl prindem.... Aveam nevoie de doi jucători maturi. Dar să nu creadă că nu i-am luat... că am avut aşa arie mare de jucători valoroşi şi noi nu am vrut să îi luăm. Nu au vrut să vină”, a spus Ştefan Iovan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fane iovaniovancsa steaua,  

viewscnt
Articole similare