Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stelea, despre cel mai important examen pe care Barcelona trebuie să-l dea cu Inter: ”Este o provocare pentru ei”

EXCLUSIV | Stelea, despre cel mai important examen pe care Barcelona trebuie să-l dea cu Inter: ”Este o provocare pentru ei”
Comentarii

Bogdan Stelea este de părere că, pentru Barcelona, meciul cu Inter este un test despre cum se descurcă echipa fără Leo Messi în teren. Starul argentinian s-a accidentat cu FC Sevilla şi va rata şi derby-ul cu Real Madrid, programat duminică.

Barcelona are o săptămână dificilă, meci cu Inter - diseară şi derby cu Real Madrid - în week-end. Catalanii sunt nevoiţi să se descurce fără cel mai important jucător al lor, care şi-a rupt mâna în timpul meciului cu FC Sevilla, din week-end-ul trecut. Bogdan Stelea spune că meciul cu Inter va fi un test pentru Valverde şi pentru FC Barcelona:

”Rămâne de văzut cât de puternic este grupul fără Messi. Trebuie să recunoaştem că Messi înseamnă enorm pentru Barcelona. Este şi o declaraţie a lui Valverde care spune că este o provocare pentru ei să vadă cum o să se comporte fără Messi”, a declarat Bogdan Stelea pentru Telekom Sport. FC Barcelona - Inter este în direct pe Telekom Sport 1, diseară, de la 22:00.

Stelea a vorbit şi despre derby-ul Barcelona - Real Madrid, programat duminică, de la 17:15 şi transmis de Telekom Sport 1. Este primul ”El Clasico” fără Messi sau Ronaldo în ultimii 11 ani. Bogdan Stelea spune o să fie un derby mai trist din acest punct de vedere:

”(n.r. întrebat cum o să fie El Clasico fără Messi şi Ronaldo) Clar o să fie diferit. Toată lumea aştepta duelul dintre ei şi îl aşteptau pe bună dreptate. Tot timpul aveau ceva de oferit. Ronaldo, prin golurile pe care reuşea să le marcheze, în orice moment era periculos şi putea marca, iar Messi - prin fotbalul pe care îl dezvolta în permanenţă.

Lopetegui are o misiune mai dificilă pentru că traversează o perioadă de criză şi criza este destul de accentuată. Niciodată nu se ştie în astfel de meciuri, între Madrid şi Barcelona, ce se poate întâmpla”,
a mai spus Stelea.

Afla mai multe despre: bogdan stelealeo messifc barcelonainter milanoreal madrid 

viewscnt
Articole similare