Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stelea, Răducioiu şi Andone au prefaţat debutul de foc al lui Răzvan Lucescu în Europa League, contra lui Chelsea

EXCLUSIV | Stelea, Răducioiu şi Andone au prefaţat debutul de foc al lui Răzvan Lucescu în Europa League, contra lui Chelsea

UEFA Europa League

Comentarii

Răzvan Lucescu are parte de un debut de foc în grupele Europa League, cu Chelsea, pe teren propriu. Bogdan Stelea, Florin Răducioiu şi Ioan Andone au analizat pentru Telekom Sport partida dintre PAOK şi fosta campioană a Angliei.

Răzvan Lucescu a fost foarte aproape să intre cu PAOK în grupele Ligii Campionilor, dar returul cu Benfica a fost un coşmar. Acum, Lucescu jr. va continua în grupele Europa League, unde speră să ajungă în fazele cât mai avansate. Primul obstacol este însă Chelsea, o echipă care nu mai are nevoie de prezentare.

Bogdan Stelea, Florin Răducioiu şi Ioan Andone sunt însă de părere că Răzvan Lucescu poate scoate un rezultat mare, deoarece până acum a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu echipele mari:

”E un debut împotriva unei echipe cu experienţă mare. Echipă deţinătoare de Champions Leaegu şi e debut frumos. Şi iar, la fel, presiunea nu e atât de mare pentru ei. Ei n-au în astfel de meciuri decât de câştigat, nu văd ce ar putea să piardă. Important e să aibă nivelul bun şi o pot face. Au demonstrat chiar şi cu Benfica, într-o mare măsură, mai ales în tur, la Lisabona. Asta trebuie să le fie motivaţia. Să creadă într-o astfel de competiţie”, a comentat Bogdan Stelea.

”Cu Chelsea e foarte greu, dar aţi văzut, Răzvan nu are nimic de pierdut, o echipă bună a lui Răzvan, o echipă care joacă destul de bine, o echipă periculoasă, o echipă care pe contraatac poate marca fără probleme. E clar că va fi foarte greu pentru că Chelsea a câştigat 5 meciuri din 5, Sarri este un antrenor foarte bun, un antrenor care joacă numai pe atac, un antrenor care presează foarte bine, au jucători de mare valoare, mai ales Hazzard, chiar el a ajuns, a declarat că este peste Messi. O declaraţie un pic exagerată, dar, repet, are şansele lui, o să încerce să se califice mai departe, îi ţinem pumnii lui Răzvan”, a spus Florin Răducioiu.



”Cred că o să aibă emoţii, dar nu vor pierde, cred, pe teren propriu. Atmsofera, presiunea pe care o va pune... Sigur, nu va risca. Nu va risca la fel ca împotriva Benficăi şi, daca se va organiza bine defensiv, nu va pierde. Va face, spun eu, un egal”, a declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan steleapaok salonicioan andoneflorin raducioiurazvan lucescuchelsea 

viewscnt
Articole similare