Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Steliano Filip, prima reacţie după ce a revenit în Liga 1: "Am venit cu gândul să fac treabă!" De ce nu a reuşit în Croaţia

EXCLUSIV | Steliano Filip, prima reacţie după ce a revenit în Liga 1: "Am venit cu gândul să fac treabă!" De ce nu a reuşit în Croaţia

Superliga

Comentarii

Fundaşul Steliano Filip a revenit în fotbalul românesc, el semnând un contract valabil până la finalul sezonului cu nou-promovata în Liga 1 Dunărea Călăraşi, după ce s-a despărţit în această iarnă de Hajduk Split.

"Deocamdată am contract până în vară, acum ce-o fi din vară nu ştiu. Mă bucur că am revenit după foarte multă vacanţă sunt din nou la o echipă şi mă pregătesc. Îmi doresc să revin cât mai repede pe teren pentru că d-asta am şi ales Calăraşiul, în rest sper să fiu sănătos şi totul vine de la sine.

Am venit aici cu gândul să fac treabă, să-i ajut pe cei de la Călăraşi, aşa cum şi ei m-au ajutat într-un moment greu, ţin să-i mulţumesc lui Dan Alexa şi celor de aici, sper să pun umărul şi să îndeplinim obiectivul", a spus Steliano Filip, pentru Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a vorbit şi despre experienţa trăită la Hajduk Split, echipă la care a jucat doar 11 meciuri într-un an. "Una mai puţin plăcută, pentru că nu prea am jucat, au fost greşeli de ambele părţi, nu vreau să intru în detalii".

Steliano Filip a început să joace fotbal la LPS Banatul, apoi a mai evoluat la la Avicola Buziaş (2010-2011), FC Maramureş (2011-2012 /16 jocuri/2 goluri), Dinamo (2012-2018/153 jocuri/6 goluri) şi Hajduk Split (L1 Croaţia/2018-2019 /11 jocuri).

Filip a debutat în Liga 1 pe 26 august 2012, într-un meci cu Petrolul Petrolul. Are 133 de partide disputate în Liga 1, marcând 4 goluri. De 14 ori a jucat în Cupa României şi de nouă ori în Cupa Ligii.

7 selecţii are Steliano Filip la naţionala României

77 este numărul pe care îl va purta Steliano Filip

650.000 de euro este cota fundaşului stânga

Afla mai multe despre: filip,  

viewscnt
Articole similare