Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ştiam că Dan are mai multe oferte!". Gică Popescu a "dat din casă" despre Petrescu şi Hagi: "Îşi va măsura forţele cu echipele mari din Europa"

EXCLUSIV | "Ştiam că Dan are mai multe oferte!". Gică Popescu a "dat din casă" despre Petrescu şi Hagi: "Îşi va măsura forţele cu echipele mari din Europa"

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la Sport Report de la Telekom Sport, Gică Popescu (53 de ani) a vorbit despre doi dintre cei mai buni prieteni ai săi din fotbalul românesc, Gică Hagi (55 de ani) şi Dan Petrescu (53 de ani), foşti colegi la naţionala României în Generaţia de Aur.

Gică Popescu, despre Gică Hagi: "Îşi va măsura forţele cu echipele puternice din Europa!"

Hagi a lăsat banca tehnică de la Viitorul pentru a pregăti următorii ani ai academiei şi pentru a-şi găsit, poate, un contract la o echipă importantă. "Regele" nu mai e antrenoul Viitorului de şase luni, iar Gică Popescu - unul dintre apropiaţii lui Hagi -, ştie care sunt planurile celui considerat de mulţi cel mai bun fotbalist român din toate timpurile.

"Gică Hagi nu se bagă, el ajută. E un mare avantaj când e acolo, decât sp dispară. El a creat echipa asta. Mi-e teamă că la Viitorul nu va reveni prea curând ca antrenor. Dacă acest club va lua o altă direcţie... El deja a demonstrat ce avea de demonstrat. O va face cu Viitorul, dacă vor fi premisele financiare. Dacă nu, îşi va măsura forţele cu echipele puternice din Europa", a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

Despre Gică Hagi au existat zvonuri că a fost dorit de Celtic, de o echipă din Turcia şi una din Ungaria.

Gică Popescu: "Ştiam că Dan are mai multe oferte!"

"Baciul" Popescu a vorbit şi despre Dan Petrescu, care-i foarte aproape să o preia pe Kayserispor, din Turcia. Dan Petrescu e în negocieri avansate cu Kayseri, fosta echipă a lui Marius Şumudică. Celtic, Lugodoreţ şi o echipă din Rusia au fost interesate, conform presei din străinătate, de serviciile "Bursucului".

"Eu ştiam că Dan a avut mai multe oferte în această iarnă. Acum nu ştiu care au fost argumentele pentru a alege Kayseri, dacă se va face. Poate a avut un contract nemaipomenit. Sunt convins că are capacitatea de a lua o echipă de a o duce sus. A făcut-o şi cu Krasnodar. A acceptat aceste provocări, pentru că ştie şi e convins că poate face lucruri dificile. Îi plac provocările. S-ar putea să fie o decizie din punct de vedere financiar", a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescudan petrescugica hagioferteviitorul 

viewscnt
Articole similare