Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stoican, şocat şi el de scandalul de la Petrolul: "Un paradox" Ce echipă îl mai doreşte

EXCLUSIV | Stoican, şocat şi el de scandalul de la Petrolul: "Un paradox" Ce echipă îl mai doreşte

Liga 2

Comentarii

Flavius Stoican ar fi putut să devină antrenor al Petrolului dacă suporterii lupilor nu ar fi generat scandalul în urma căruia principalul finanţator s-a retras de la echipă.

Flavius Stoican a explicat cu lux de amănunte pentru Telekom Sport cum au evoluat lucrurile în privinţa preluării galben-albaştrilor. 
 
"M-a încântat în primul rând că era o provocare şi e o provocare pentru mine să iau o echipă din Liga a II-a şi am vrut să îmi dau toată silinţa să o promovez. Am avut discuţii înainte de conferinţă şi am avut şi telefonic discuţii să ne întâlnim înainte să punem câteva lucruri la punct. Nu am avut timpul necesar. Omul îşi dorea să fiu prezent şi eu la conferinţă, dar am zis să nu grăbim lucrurile, rămând ca după conferinţă să continuăm discuţiile. A venit foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Eu nu înţelegeam. Un paradox. Un om investeşte la echipă, nu e linişte. Când e linişte nu sunt investitori. Apoi ne-am strâns mâna şi am plecat" a povestit fostul antrenor al lui Poli Iaşi. 
 
Dacă varianta Petrolul este compromisă pentru Stoican, s-au găsit între timp alte echipe care îl doresc pe tehnician. 
 
"Sunt discuţii, întrebări şi nu doar Hermannstadt. Au mai fost discuţii. Am văzut declaraţia domnului Mureşan şi mai rar vezi oameni care apreciază munca unor antrenori şi chiar mă hrănesc şi mă bucură aceste vorbe care par simple vorbe sau declaraţii" a mai adăugat Stoican. 

 

Afla mai multe despre: petrolulstoicanpreluarehermannstadt 

viewscnt
Articole similare