Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Stop joc! Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a intervenit şi a făcut anunţul: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri!"

EXCLUSIV | Stop joc! Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a intervenit şi a făcut anunţul: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri!"

CFR Cluj

Comentarii

Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a fost contactat de Telekom Sport şi a anunţat că "nu mai bag echipa nicăieri". Mesajul a fost transmis şi de oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco.

Patronul lui CFR Cluj, atac în noapte: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri"

Răbdarea campionilor României a ajuns la final, iar conducerea e pregătită să ia o decizie incredibilă. După ce Marius Bilaşco a transmis un mesaj din partea lui Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj a avut şi el o intervenţie. 

Scandalul s-a iscat după ce meciul CFR Cluj - Gaz Metan, scor 1-2, s-a lăsat cu multe faze controversate, printre care şi un gol anulat greşit pentru campioana României

Campionii Ligii 1 se simt vânaţi încă din play-off-ul sezonului trecut, iar Nelu Varga nu mai doreşte ca echipa să se prezinte la următorul meci din Liga 1. Patronul lui CFR Cluj a oferit o primă reacţie după ultima partidă din Gruia:

"Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru (n.r. ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe) sabotează fotbalul românesc", a declarat Nelu Varga pentru CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Duminică, 8 noiembrie, campioana României ar trebui să joace în deplasare cu FC Argeş, după partida din Europa League cu AS Roma, din deplasare. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...