Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stop joc! Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a intervenit şi a făcut anunţul: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri!"

EXCLUSIV | Stop joc! Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a intervenit şi a făcut anunţul: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri!"

CFR Cluj

Comentarii

Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a fost contactat de Telekom Sport şi a anunţat că "nu mai bag echipa nicăieri". Mesajul a fost transmis şi de oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco.

Patronul lui CFR Cluj, atac în noapte: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri"

Răbdarea campionilor României a ajuns la final, iar conducerea e pregătită să ia o decizie incredibilă. După ce Marius Bilaşco a transmis un mesaj din partea lui Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj a avut şi el o intervenţie. 

Scandalul s-a iscat după ce meciul CFR Cluj - Gaz Metan, scor 1-2, s-a lăsat cu multe faze controversate, printre care şi un gol anulat greşit pentru campioana României

Campionii Ligii 1 se simt vânaţi încă din play-off-ul sezonului trecut, iar Nelu Varga nu mai doreşte ca echipa să se prezinte la următorul meci din Liga 1. Patronul lui CFR Cluj a oferit o primă reacţie după ultima partidă din Gruia:

"Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru (n.r. ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe) sabotează fotbalul românesc", a declarat Nelu Varga pentru CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Duminică, 8 noiembrie, campioana României ar trebui să joace în deplasare cu FC Argeş, după partida din Europa League cu AS Roma, din deplasare. 

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujcfr cluj gaz metan 

viewscnt
Articole similare