Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Strategia surprinzătoare pusă la cale de FRF: "Hagi a încasat-o". Ce urmărit Răzvan Burleanu când l-a ofertat pe "Rege"

EXCLUSIV | Strategia surprinzătoare pusă la cale de FRF: "Hagi a încasat-o". Ce urmărit Răzvan Burleanu când l-a ofertat pe "Rege"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a încercat să dea o lovitură importantă de imagine şi să-l aducă pe Gheorghe Hagi pe banca naţionalei României. "Regele" a refuzat, însă fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, consideră că totul a fost doar o strategie a oficialilor FRF.

"A fost o strategie bine gândită a celor de la FRF să-l oferteze, mai ales în condiţiile în care ei ştiau foarte bine că Hagi nu va accepta această ofertă de a deveni selecţioner. Acolo este cel care l-a <<lucrat>> pe cumnatul sau (n.r. Gică Popescu).

Hagi a răspuns invitaţiei, dar eu zic ca a încasat-o. Cei de la FRF l-au pus pe Hagi într-o postură nefavorabilă, cel puţin în ochii suporterilor. Eu cred că Hagi a acţionat bine răspunzând invitaţiei lui Burleanu. De acum, însă, orice declaraţie a lui Hagi legată de echipa naţională sau legată de FRF ar putea fi taxată de presă după acest refuz.

Cine i-a învăţat pe cei de la FRF să facă acest lucru, i-a învăţat foarte bine. A fost o strategie bine gândită şi se vede că le-a ieşit aşa cum şi-au dorit" , a spus Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Hagi, ofertat de Răzvan Burleanu

Duminică seara, Gheorghe Hagi a intrat în direct la Telekom Sport şi a recunoscut că s-a întâlnit cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. "Regele" a primit propunerea de a deveni selecţionerul naţionalei României, însă a refuzat, motivând că nu poate prelua prima reprezentativă cât timp este acţionar majoritar la Farul Constanţa.

"Îi mulţumesc că s-a gândit la mine. Am avut o discuţie la prânz, de două ore. La sfârşit, mi-am menţinut punctul meu de vedere, în sensul că nu pot să fiu în altă parte să lucrez, pentru că sunt la un club şi sunt acţionar majoritar şi trebuie să rămân să lucrez în continuare la proiectul pe care îl am.

(n.r. - În momentul în care vei vinde clubul vei putea veni la echipa naţională? Da. Nu clubul, ci când voi vinde acţiunile. Să am cât mai mulţi parteneri şi după aceea se pot deschide lucrurile. Din ce am vorbit noi, era pe patru ani. (n.r. - Ţi-a fost greu să refuzi?) Absolut, nu e uşor. Oricine cred că şi-ar dori să fie acolo" , a dezvăluit Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: razvan burleanugheorghe hagiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare