Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sugestia lui MM Stoica până la implementarea VAR-ului: ”Punem un televizor, oricum se dau toate meciurile live. Veniţi, vedeţi o reluare” :)

EXCLUSIV | Sugestia lui MM Stoica până la implementarea VAR-ului: ”Punem un televizor, oricum se dau toate meciurile live. Veniţi, vedeţi o reluare” :)

Superliga

Comentarii

În urma arbitrajului dezastruos din meciul Chindiei cu Rapid, MM Stoica a glumit că ar putea fi pus un televizor pe marginea terenului, pe post de VAR.

Chindia şi Rapid au oferit unul dintre cele mai nebune meciuri văzute în Liga 1 în ultimii ani, însă spectacolul a fost mai ales ”ajutat” de arbitrii.

Târgoviştenii au suferit două eliminări în prima repriză, iar la pauză, cu scorul 0-0, păreau victime sigure împotriva echipei pregătite de Mihai Iosif.

Însă giuleştenii s-au făcut de râs, iar Chindia a fost la un pas de victorie. Echipa lui Săndoi a condus cu 1-0, apoi cu 2-1, până ca Marzouk să egaleze, cu un gol ce trebuia anulat pentru offside.

Dacă eliminările au fost discutabile, a doua reuşită a Rapidului era clar neregulamentară, însă asistentul Sebastian Gheorghe, asistent cu ecuson FIFA, nu a văzut poziţia în afara jocului a lui Marzouk.

În urma fluierului final, Emil Săndoi şi jucătorii săi au fost, pe bună dreptate, revoltaţi şi au făcut praf arbitrajul, chiar acuzându-l pe central de rea intenţie.

Nici cei din tabăra Rapidului nu au fost fericiţi, însă nemulţumirile giuleştenilor au fost legate de joc, nu de prestaţia arbitrilor, întrucât fără aceştia ar fi pierdut cel mai probabil partida.

Sugestia lui MM Stoica până la implementarea VAR-ului

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica s-a amuzat pe seama unor noi greşeli de arbitraj şi a oferit o soluţie, în glumă, care să îi ajute pe arbitrii până la implementarea VAR-ului.

Hai domnule să facem o chestie românească. Hai să facem o chestie intermediară, să punem un televizor la al patrulea oficial.

Şi aşa meciurile se dau toate la televizor şi sunt toate filmate live. 'Băi, alo, vezi că e nasoală rău de tot, veniţi încoace şi uitaţi-vă la TV, vedeţi o reluare'”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În urma remizei dintre Chindia şi Rapid, echipa lui Emil Săndoi a urcat pe locul 10, deasupra lui Sepsi, în timp ce formaţia giuleşteană a ajuns la 27 de puncte, urcând peste Botoşani, pe locul patru, chiar dacă cele două formaţii sunt la egalitate de puncte.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare