Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică a început deja să pună presiune pe şefii clubului: "Am promisiuni şi tot aştept de o lună". Ultimele detalii despre transferul lui Alibec

EXCLUSIV | Şumudică a început deja să pună presiune pe şefii clubului: "Am promisiuni şi tot aştept de o lună". Ultimele detalii despre transferul lui Alibec
Comentarii

Marius Şumudică nu mai are somn. Numără zilele care i-au mai rămas până la începutul campionatului în Turcia. În prima etapă, pe 18 august, echipa sa, Gaziantep Gazişehir, joacă la Istanbul, cu Fenerbahce, iar antrenorul român a ajuns la limita răbdării.

"Mă întorc pentru a doua parte de pregătire. O să avem şi trei jocuri amicale. Sperăm să definitivăm lotul. Suntem mult în urmă. Avem de luat, după opinia mea, 7-8 jucători. Mai sunt două săptămâni. Ne aşteaptă un meci infernal, la Istanbul, cu Fener.

Sper să vină jucătorii cât mai repede, sunt promisiuni, dar sunt promisiuni de o lună. Aşteptăm în fiecare zi să vină jucătorii respectivi şi văd că nu apar. Ba că e preşedintele prin concediu şi nu semnează actele, ba nu ştiu ce. E greu" , a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Antrenorul român a vorbit şi despre cazul lui Alibec şi a ţinut să lămurească toate neînţelegerile care au apărut în ultimele zile cu oficialii Astrei: "Clubul meu a trimis o hârtie, prin care era interesat de un împrumut. Eu ştiam suma. Nu sunt un antrenor-impresar, nu mă ocup cu lucruri de genul acesta. Comisioane nici atât, fiindcă nu aţi auzit nimic niciodată de Şumudică în această direcţie. Am vrut să îi ajut pe cei de la Astra. Ştiu că la momentul respectiv aveau nişte probleme financiare.

Am înţeles că domnul Niculae le-a rezolvat. Îl felicit că reinvesteşte bani în fotbal, era momentul să o facă. Ei au dat un răspuns în care au cerut 3 milioane de euro pentru transferul definitiv şi nu i-a interesat nicio clipă împrumutul. S-au sistat discuţiile, iar asta a fost ce s-a întâmplat".

Afla mai multe despre: sumudicaastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare