Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică a plecat din România să semneze cu noul club: "În principiu ne-am înţeles!" Unde ajunge şi ce vedete vrea din Liga 1

EXCLUSIV | Şumudică a plecat din România să semneze cu noul club: "În principiu ne-am înţeles!" Unde ajunge şi ce vedete vrea din Liga 1

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a plecat astăzi spre Turcia, acolo unde urmează să semneze cu noua echipă, iar tehnicianul a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre planurile sale.

Însoţit de impresarul său, Cătălin Liţă, Şumi a dezvăluit că s-a înţeles cu noua echipa în mare şi mai urmează doar să pună la punct detaliile şi să semneze.

Tehnicianul nu a dezvăluit despre ce echipă e vorba, însă în Turcia s-a speculat intens în ultimele 24 de ore pe seama unui acord cu formaţia Gazişehir Gaziantep, proaspăt promovată în prima ligă.

Şumudică a lăsat să se înţeleagă că şi-ar dori să lucreze şi la noua echipă cu fotbalişti din Liga 1 şi nu a negat interesul pentru Denis Alibec (Astra) şi Junior Morais (FCSB).



"Sunt onorat. În momentul când sunt trei cluburi interesate de tine şi în momentul în care eşti singurul antrenor străin din Turcia, sunt 17 antrenori turci, înseamnă mult.

Merg împreună cu impresarul meu să discutăm, vom vedea. În principiu, ne-am înţeles şi sper ca mâine să semnăm.

Îmi place să construiesc şi să fac o echipă. Aşa am făcut şi la Astra, am format o echipă cu jucători aduşi de la Chiajna, nimeni vredea la momentul respectiv. La Kayseri, tot la fel. O echipă care s-a bătut la retrogradare, am stat pe locurile 5-6 şi am terminat pe locul 8 până la urmă. La Al Shabab, termiase pe 11, iar eu am terminat pe cinci. Îmi place să lucrez, să iau de jos, să muncim împreună, să clădesc. Sper să reuşesc şi anul acesta în Turcia. Nu va fi uşor, dar vom vedea.

(n.r. Dacă e interesat de Alibec şi Junior Morais) Întrebaţi-i pe ei. Probabil şi-ar dori. Eu am o relaţie specială cu foştii mei jucători.

Să vedem despre ce buget este vorba. În general, mie îmi plac jucătorii români şi voi încerca pe cât posibil să îmi aduc câţiva jucători români"
, a declarat Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sumudicaantrenorturcia 

viewscnt
Articole similare