Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Şumudică îl susţine pe Cosmin Contra: ”L-am apreciat mereu!” De ce depinde calificarea naţionalei la Euro

EXCLUSIV Şumudică îl susţine pe Cosmin Contra: ”L-am apreciat mereu!” De ce depinde calificarea naţionalei la Euro
Comentarii

Marius Şumudică a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre selecţionerul României Cosmin Contra, dar şi despre şansele de calificare ale ”tricolorilor” la Euro

Actualul antrenor al celor de la Gaziantep, Şumudică a lăsat clar să se înţeleagă că în momentul de faţă nu este interesat de o trece pe banca naţionalei României: ”Se pare că i-am deranjat pe unii care au alte liste de antrenori şi ţin să îi anunţ pe această cale că nu se pune problema ca Marius Şumudică să vină în scurt timp la echipa naţională fiindcă eu am un drum în viaţă, încă probabil nu am acumulat atâta experienţă cât au cei care vorbesc şi cei care uşor, uşor văd că fac liste şi anunţă succesorii de la echipa naţională” a spus Şumudică în exclusivitate pentru Telekom Sport.

El a subliniat totodată că are încredere deplină în actualul selecţioner, Cosmin Contra: ”Eu îi doresc baftă, chiar l-am apreciat mereu, am vorbti foarte frumos despre el şi chiar eu în sufletul meu îmi doresc să facă rezultate şi să rămână în continuare, să califice echipa fiindcă are nevoie de experienţă. Şi probabil ceea ce gândeşte el, unde vrea să antreneze în viitor, lui îi place Spania, pe unde a fost, are nevoie de rezultate la echipa naţională” a mai spus Şumudică.

Tehnicianul lui Gaziantep spune că România are şanse de calificare mari dacă va câştiga următoarele două meciuri din grupă: ”Dacă vom câştiga 6 puncte acum, se joacă. Dacă nu câştigăm 6 puncte cu Feroe şi Norvegia, şansele se diminuează drastic. Pentru mine nu are nicio legătură. Trebuie să formezi echipa, să chemi jucătorii care sunt în formă la momentul respectiv, iar echipa naţională trebuie să fie alcătuită din jucătorii care sunt în formă la momentul respectiv, nu din jucători care hai să ne aducem aminte că m-au ajutat acum un an sau doi ani şi că sunt eu prieten cu el, că l-am avut pe nu ştiu unde. Nu, trebuie chemaţi jucători care sunt în formă la momentul respectiv” a mai spus Şumudică.

Afla mai multe despre: şumudicăcontra 

viewscnt
Articole similare