Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică ipohondrul. „O boală cu multe bube, grav de tot. Îmi ieşise şi în ochi”. Nici coronavirus nu l-a speriat atât de tare pe antrenor

EXCLUSIV | Şumudică ipohondrul. „O boală cu multe bube, grav de tot. Îmi ieşise şi în ochi”. Nici coronavirus nu l-a speriat atât de tare pe antrenor

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai buni antrenori români. Tehnicianul lui Gaziantep este însă renumit şi ca fiind un ipohondru. Zborul cu avionul este una dintre marile temeri ale lui „Şumi”. În plină pandemie de coronavirus, Şumudică a dezvăluit la Telekom Sport că a suferit de o boală care l-a speriat extrem de tare.

În 1999, Marius Şumudică s-a transferat de la Rapid la Maritimo. Fostul atacant a jucat în 50 de meciuri pentru lusitani şi a marcat şapte goluri. Actualul antrenor al lui Gaziantep a rămas însă şi cu o amintire mai puţin fericită din Portugalia.
 
„Când eram la Maritimo mi-aduc aminte acum că am avut o boală din asta, pe care trebuia s-o fac când eram mic, cu foarte multe bube pe mine, de te mănâncă, nu mai puteam. Varicelă. Păi ce trebuia să facem? Să mă izoleze? Să mă interneze? Mamă, dar ce am păţit... Am făcut-o la 29 de ani, e grav rău de tot s-o faci pe la 29 de ani, îmi ieşise şi în ochi şi ziceai că e urcior”, a declarat Marius Şumudică la Telekom Sport.
 
Şumudică se ţine tare acum şi înfruntă curajos coronavirusul. Fără fotbal în Turcia din 14 martie 2020, antrenorul lui Gaziantep e de părere că nu ar trebui luate măsuri drastice în cazul în care o echipă ar avea parte de cazuri pozitive după reluarea Super Lig.
 
„Ok, trebuie respectat, e un virus foarte puternic, sunt de acord, nu fac eu pe viteazul, dar mi se pare deja că trecem deja în partea cealaltă şi să spui că trebuie scoasă echipa din campionat mi se pare o aberaţie.
 
Eu sunt un antrenor care trăiesc clipa, care nu pot sta locului, un antrenor care dacă m-ai izolat între patru pereţi mi-ai luat cinci ani din viaţă. Dacă eu nu vorbesc cu cineva, dacă mi-ai luat telefonul mă omori.
 
Cele trei luni m-au ajutat foarte mult să citesc, să mă documentez, să intru pe anumite site-uri, să văd antrenamente, să văd online antrenamente ale unor echipe. Sper să mă întorc mult mai echilibrat şi mult mai bine pregătit”, a completat tehnicianul lui Gaziantep.
 

Afla mai multe despre: sumudicacoronavirus 

viewscnt
Articole similare