Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Şumudică s-a împăcat cu Petrescu: ”M-a sunat după cinci minute!” A confirmat numirea acestuia la Kayseri: ”O să-i fie greu acolo. Şi eu am avut probleme!”

EXCLUSIV Şumudică s-a împăcat cu Petrescu: ”M-a sunat după cinci minute!” A confirmat numirea acestuia la Kayseri: ”O să-i fie greu acolo. Şi eu am avut probleme!”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit la Telekom Sport despre iminenta numire a lui Dan Petrescu la Kayserispor. Cei doi tehnicieni au discutat în cursul zilei de ieri, telefonic

Lui Marius Şumudică îi merge de minune în Turcia, cu Gaziantep. Românul are un lot unit, iar rezultatele sunt peste aşteptările şi bugetul clubului. În prima ligă turcă, are şanse mari să antreneze, în curând şi Dan Petrescu, triplu campion al României cu CFR Cluj.

Şumudică a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că a fost sunat între timp de Dan Petrescu, cel care foarte probabil o va antrena Kayserispor, fosta echipă a lui Marius Şumudică, ultima clasată în Turcia. Şumi se declarase deranjat de faptul că Petrescu nu l-a căutat atunci când i s-a propus să preia formaţia galben-roşie: ”Am fost puţin supărat pe Dan Petrescu, am vorbit la superlativ, măcar un telefon să-mi fi dat. Apoi i-a spus cineva şi m-a sunat după cinci minute. Mi-a explicat tot şi mi-a zis că în câteva zile se prezintă la Kayseri. Va avea o misiune dificilă” a mărturisit Şumi.

Tehnicianul lui Gaziantep a confirmat astfel numirea lui Dan Petrescu la Kaiseryspor, echipa la care joacă Alibec, Silviu Lung şi Săpunaru: ”Din câte ştiu, mâine (n.r miercuri) ar trebui să ajungă. Îşi doreşte să vină, mai are şi ceva din Golf, dar că nu se simte bine în Arabia Saudită dacă s-ar duce. Cred că şi-ar dori să vină aici, dar va avea o misiune dificilă. Dacă va pierde mâine, echipele din subsolul clasamentului se desprind. Indiferent de ce jucători vor veni, îi va fi foarte greu, pentru că va trebui să asambleze într-un timp scurt. E greu să aduci jucători care nu cunosc Turcia. Eu am avut mari probleme, am avut şi conflicte, dar am ştiut să aplanez şi să-i câştig. I-am spus lucrurile astea. El era puţin îndoi, îmi dădea dreptate. Dacă nu fac transferuri, e greu să se salveze. Şi aşa, cu 4-5 jucători pe care vrea s-o aducă, e greu” a mai spus Şumudică.

Meci direct peste câteva zile

Dacă va semna cu gruparea din Kayseri, Petrescu se va duela în câteva zile chiar cu Gaziantep, formaţia antrenată de Şumudică: ”Va juca la Gaziantep cu mine. Poate lucra vreo 7-8 zile până al meciul direct, dar eu joc în Cupă până atunci. Încerc să merg cât mai departe în Cupă, se joacă într-o singură manşă, şi atunci nu există cap de serie, iar eu o tratez ca atare, având în vedere că am 25 de jucători. Voi ajunge obosit la jocul cu ei” a mai declarat Marius Şumudică.

 

Prin victoria în faţa lui Ankaragucu, Marius Şumudică (49 de ani) a bifat partida cu numărul 50 pe banca tehnică a lui Gaziantep. N-a mai pierdut un meci din septembrie, când a fost învins de Galatasaray, scor 1-3.  În total, de când a preluat formaţia turcă, Şumudică a obţinut 19 victorii şi 19 remize. În cele 50 de meciuri, Gaziantep a punctat de 86 de ori.

Afla mai multe despre: dan petrescumarius şumudică 

viewscnt
Articole similare