Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică s-a trezit în vestiar cu şeful lui Gazişehir, după ultimul meci. Discursul care l-a uimit pe antrenorul român

EXCLUSIV | Şumudică s-a trezit în vestiar cu şeful lui Gazişehir, după ultimul meci. Discursul care l-a uimit pe antrenorul român

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică susţine că există mari diferenţe între şefii de cluburi din Turcia şi cei din România. Antrenorul lui Gaziantep Gazişehir a dat drept exemplu ce s-a întâmplat când preşedintele clubului din Turcia a venit în vestiar.

Singurul antrenor străin din campionatul Turciei spune că are mână liberă la echipă, lucru pe care preşedintele lui Gazişehir a ţinut să-l transmită personal jucătorilor. Şumudică povesteşte că s-a trezit recent cu şeful clubului în vestiar, însă acesta n-a venit să dea vreo indicaţie, ci a ţinut să sublinieze rolul pe care antrenorul îl are în echipă:

”(Te întreabă başkanii de acolo despre echipă, despre schimbări?) La mine la echipă? Nu. Başkanul a intrat ieri în cabină, de exemplu, şi a spus: ”din momentul de faţă, şeful în vestiar este Marius Şumudică, noi nu ne pricepem la fotbal, nu avem niciun fel de probleme, doar vrem să venim să vă aplaudăm sau să vă plătim la momentul când este data de plată”. În rest, aici răspunde antrenorul şi el face tot ce ştie fiindcă ştie cel mai bine ce are de făcut”, a povestit Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Marius Şumudică are un început bun de sezon cu Gazişehir, nou-promovată. În şapte etape a adunat 11 puncte, este pe locul opt în clasament, dar diferenţa faţă de prima poziţie este de doar trei lungimi.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare