Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sunt aproape de play-off-ul Ligii 1 şi sunt uimiţi de performanţa lor: ”Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare”

EXCLUSIV | Sunt aproape de play-off-ul Ligii 1 şi sunt uimiţi de performanţa lor: ”Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt, nou-promovată în Liga 1, este la trei puncte de primul loc de play-off, o situaţie care i-a surprins şi pe jucători. Alexandru Dandea şi Răzvan Dâlbea spune că nu anticipau asta la începutul sezonului.

FC Hermannstadt este una dintre revelaţiile sezonului şi se află în acest moment la doar trei puncte de locurile pentru play-off. Alexandru Dandea spune că obiectivul echipei rămâne salvarea de la retrogradare, deşi sibienii au un avans de 11 puncte faţă de primul loc retrogradabil:

”Avem un început de an foarte dificil pentru noi. Eu am încredere în băieţi, în echipă, că putem să scoatem punct sau puncte în fiecare dintre meciuri. Noi momentan nu ne gândim la play-off, pentru că obiectivul nostru principal este să ne salvăm de la retrogradare. Eu unul sunt mulţumit, pentru că trebuie să ţinem cont că suntem o echipă nou promovată, nu beneficiem de suporterii noştri să ne încurajeze la meciurile de acasă, pentru că după cum ştiţi, noi nu jucăm acasă. Eu cred că, una peste alta, am făcut un sezon destul de bun”, a declarat Dandea pentru Telekom Sport.

Răzvan Dâlbea este şi el surprins de parcursul foarte bun al echipei. Jucătorul de 37 de ani spune că nu-şi imagina că se va lupta pentru play-off, la această vârstă:

”Mă gândeam că undeva pe la vreo 33 de ani o să închei cariera de fotbalist, doar că pasiunea a rămas şi după această vârstă şi am reuşit să joc, cred că sunt norocos că am reuşit să joc până acum. Am arătat bine, am făcut meciuri bune, suntem încrezători şi pentru ceea ce urmează, dar trebuie să ştergem cu buretele tot ce am făcut în prima parte a campionatului, pentru că ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele şi lupta pentru evitarea retrogradării nu s-a încheiat nici pe departe pentru noi”, a spus Dâlbea.

Afla mai multe despre: alexandru dandearazvan dalbeafc hermnnstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare