Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Sunt colegii mei”. Marius Stavrositu şi-a ales favorita la Campionatul Mondial de handbal masculin

EXCLUSIV | ”Sunt colegii mei”. Marius Stavrositu şi-a ales favorita la Campionatul Mondial de handbal masculin

Handbal

Comentarii

Danemarca şi Germania găzduiesc în perioada 10-27 ianuarie ce de-a 26 ediţie a Campionatului Mondial de handbal masculin. Prima ediţie a turneului final care se defăşoară în două ţări.

Marius Stavrositu crede că Franţa are şi în acest sezon prima şansă la câştigarea Campionatului Mondial, francezii câştigând ultimele două ediţii ale turneului final.

”Din punctul meu de vedere, cred că Franţa. Au un joc şi nişte jucători ieşiţi din comun. Cred că handbalul a evoluat destul de mult. Acum îmi pare rău că anii au trecut, timpul nu iartă pe nimeni. Deci Franţa cred că.... nu ştiu celelalte echipe. Vom vedea la început. Am înţeles că Karabatic nu joacă, ceea ce este o pierdere foarte mare pentru Franţa, dar chiar nu cred că la nivelul echipei naţionale a Franţei există această problemă”, a spus Marius Stavrositu.

Coordonatorul Stelei îi va ţine însă pumnii strânşi Serbiei, echipă la care evoluează mulţi jucători din campionatul României: ”Voi ţine cu echipele în care evoluează jucători care, în primul rând, că sunt colegi cu mine, şi în al doilea rând jucători care evoluează în campionatul României. Le ţin pumnii, le doresc multă baftă şi, cel mai important, să se întoarcă la echipele de club sănătoşi, că pe noi asta ne interesează cel mai mult.”

Campionatul Mondial de handbal masculin poate fi urmărit la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: handbal stavrositu 

viewscnt
Articole similare