Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Sunt jucători care vor să te mănânce". Avertisment pentru Ianis Hagi după împrumutul la Rangers: "Credeţi că îi vor spune asta?"

EXCLUSIV | "Sunt jucători care vor să te mănânce". Avertisment pentru Ianis Hagi după împrumutul la Rangers: "Credeţi că îi vor spune asta?"

Stranieri

Comentarii

Fostul fundaş al lui Rangers, Dorin Goian, a analizat împrumutul lui Ianis Hagi de la Genk la clubul din Scoţia. Goian a susţinut că mijlocaşul român nu va fi menajat.

Ianis Hagi a ajuns la Glasgow şi urmează să semneze cu Rangers FC, club care l-a împrumutat de la Genk. După aflarea veştii, Dorin Goian, un cunoscător al campionatului scoţian, a oferit o primă reacţie: "Cred că Rangers e un pas înainte. E un club cu pretenţii foarte mari, cu presiune, dar cred eu că e o presiune pozitivă, bună. Suporterii au educaţia de suporter şi nu întind coarda mai mult decât trebuie. E un club imens, cu o infrastructură greu de imaginat. Sunt sigur că Ianis Hagi va fi un plus pentru ei, pentru că e tehnic, poate face diferenţa. Campionatul Scoţiei are nevoie de Ianis Hagi. În Scoţia se joacă unu contra unu, ai nevoie de forţă pentru a te impune. Vă spun eu că Ianis se va impune. 

Rangers are nevoie de un jucător de acest profil. Sunt sigur că Ianis Hagi se va impune. Sunt jucători care evoluează în spatele vârfului exact pe profilul lui în Scoţia. S-a mai schimbat fotbalul sşi în Scoţia. Steven Gerrard (n.r. - antrenorul lui Rangers) va trebui să-l aducă la adevărata lui valoare. Depinde numai de Ianis Hagi. El va trebui să înveţe din experienţele de la Fiorentina şi de la Genk. Când joci într-un campionat puternic, nu mai e nici antrenorul cel care să te ajute. Sunt jucători care vor să te mănânce, care vor să joace în faţa ta. Credeţi că îi vor spune "Joacă tu titular"?, a declarat fostul fundaş al lui Rangers, Dorin Goian, pentru Telekom Sport. 

Ianis Hagi pleacă de la Genk după doar câteva luni

Genk a plătit patru milioane de euro în vara lui 2019 pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul, dar după doar şase luni acesta va pleca din Belgia sub formă de împrumut. Mai multe publicaţii din Belgia anunţă decizia luată în cazul lui Ianis. Sander Berge, un alt fotbalist al lui Genk, e ca şi plecat în Premier League, la Sheffield, iar următorul pe listă e mijlocaşul crescut de Gică Hagi la echipa sa.

”Se întâmplă multe la Genk în această perioadă de transferuri. După ce Sander Berge este aproape de o plecare, încă un transfer este gata să se facă. Plecarea lui Ianis Hagi pare iminentă. În România este considerat o mare promisiune, dar nu a reuşit să confirme în Belgia”, scriu cei de la footnews.be, care citează Het Laatste Nieuws.

Ianis Hagi mai are contract cu Genk până în 2024 şi a jucat doar 718 minute în 19 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat patru pase de gol.

 

Afla mai multe despre: ianis hagidorin goianianis hagi transfer rangersianis hagi genkianis hagi scotiaianis hagi transfer 

viewscnt
Articole similare