Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sunt rivali, dar îi recunoaşte valoarea! Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe rapidistul Săpunaru: "Îmi place foarte mult!"

EXCLUSIV | Sunt rivali, dar îi recunoaşte valoarea! Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe rapidistul Săpunaru: "Îmi place foarte mult!"

FCSB

Comentarii

Revenit în ţară pentru a da curs convocării la echipa naţională, Cristian Săpunaru a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport în care a discutat, printre altele, despre fotbalistul pe care îl apreciază cel mai mult de la FCSB.

Chiar dacă a fost întotdeauna un rival teribil al steliştilor, Cristi Săpunaru nu s-a ferit să recunoască faptul că simpatizează un tânăr jucător de la FCSB.

Fundaşul lui Kayserispor a rămas impresionat de modul în care Dennis Man a crescut în ultima perioadă, iar Săpunaru îi prevede un viitor strălucit.

"Îmi place foarte mult Dennis Man, care poate ajunge un fotbalist foarte bun. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu cei de la Viitorul. Sunt foarte tineri şi valoroşi".

ÎNCREDERE MAXIMĂ ÎN IANIS HAGI

Săpunaru îl vede pe Ianis ca un fotbalist care trebuie ajutat pentru a reuşi să facă pasul decisiv spre o echipă puternică din străinătate, dar şi la echipa mare a României.

"Ianis Hagi e încă tânăr şi are şansa să ajungă un fotbalist mare într-o zi. Dar trebuie ajutat, cum trebuie de fapt ajutaţi toţi tinerii".

VEZI AICI TOT INTERVIUL SAVUROS CU SĂPUNARU

Afla mai multe despre: sapunarudennis manfcsbianis hagi 

viewscnt
Articole similare