Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sunt rivali în Liga I, dar recunoaşte: ”Hagi e cel mai bun antrenor”. Dan Alexa e uimit de ce a realizat ”Regele”

EXCLUSIV | Sunt rivali în Liga I, dar recunoaşte: ”Hagi e cel mai bun antrenor”. Dan Alexa e uimit de ce a realizat ”Regele”

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dan Alexa a fost la un pas să ajungă la FCSB şi să se bată pentru titlu, dar a rămas până la urmă la Dunărea Călăraşi. Ar fi avut şansa să lupte direct cu Gheorghe Hagi, cel pe care îl consideră cel mai bun tehnician din Liga I.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Dan Alexa a vorbit despre lucrurile excelente pe care Gică Hagi le-a făcut la Viitorul.

Hagi este cel mai bun antrenor din Liga I. Face ceva ce e greu de făcut: produce fotbalişti. Au ABC, au şcoală de fotbal, antrenează atacul poziţional, ceea ce e destul de greu. A făcut Academia în 2009, iar după câţiva ani a câştigat campionatul. E o mare realizare, e imposibil să faci ce a făcut el.

Hagi e un antrenor cu foarte multă experienţă, e mai bun decât în perioada Galatasaray. E un antrenor foarte serios şi cred că ar face faţă în orice campionat. N-a fost idolul copilăriei mele, că eu ţineam cu Dinamo, dar a fost un jucător excepţional. El, Balaci şi Dobrin au fost cei mai buni jucători avuţi de România. Idolul meu a fost Mateuţ”, a spus Dan Alexa, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexahagidunareaviitorul 

viewscnt
Articole similare