Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Sunt un jucător puternic!” Cum a ajuns Baptista să fie supranumit „Bestia”. Prietenia care îl leagă de Culio

EXCLUSIV | „Sunt un jucător puternic!” Cum a ajuns Baptista să fie supranumit „Bestia”. Prietenia care îl leagă de Culio

CFR Cluj

Comentarii

Baptista a vorbit într-un interviu în exclusivitate la Telekom Sport despre CFR Cluj, prietenia care îl leagă de Culio şi cum a primit porecla de „Bestia”.

„Sunt un jucător puternic iar această poreclă, Bestia, am primit-o în Spania iar de atunci toată lumea aşa m-a identificat. Este ok, nu am niciun fel de problemă”, a spus Baptista la Tlekom Sport.

Despre prietenia care îl leagă cu Culio: „Este un jucător incredibil, este de foartemult timp aici, acum pentru a doua oară, cred că şi-a arătat valoarea la Cluj şi este un fotbalist de care oricine ar avea nevoie. Iar pentru mine este o plăcere să îmi petrec timpul cu el”.
 
Câştigarea campionatului este obiectivul clujenilor în acest sezon. „Câştigarea unui titlu depinde şi de stabilitatea pe care o ai. Dacă vom juca un fotbal frumos la fiecare meci şi nu vom pierde, echipa va avansa, încrederea jucătorilor va creşte şi cu multă muncă cred că se poate obţine”, a mai spus Baptista.

Afla mai multe despre: baptistaligacfr cluj 

viewscnt
Articole similare