Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Super fotbalist la FCSB: "E în primii trei din România!" Dă lovitura Gigi Becali cu transferul pe care vrea să-l facă?

EXCLUSIV | Super fotbalist la FCSB: "E în primii trei din România!" Dă lovitura Gigi Becali cu transferul pe care vrea să-l facă?

FCSB

Comentarii

Florin Tene (51 de ani), antrenor cu portarii la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre posibilitatea ca Florin Niţă (32 de ani) să ajungă din nou la FCSB. Tene, fost antrenor cu portarii la FCSB, crede că Niţă e în primii trei portari din România la această oră şi roş-albaştrii ar da o adevărată lovitură dacă l-ar aduce.

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj şi a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali, fiind în ultimele şase luni de contract. FCSB caută acum portar şi s-a orientat către Florin Niţă, goalkeeperul vândut în urmă cu doi ani la Sparta Praga, în Cheia, şi care acum nu mai prinde deloc echipa. Florin Tene a comentat posibilitatea ca Niţă să îmbrace din nou tricoul roş-albastru.

Tene crede că Niţă e un portar cu calităţi de excepţie şi FCSB ar da lovitura dacă l-ar lua, dar spune că l-ar vedea la o echipă mult mai mare: "Pentru mine, Florin Niţă e un portar foarte mare în România. În momentul de faţă, e în primii trei portari din România! Pentru el e foarte important să joace la echipe cât mai mari. Am văzut că a avut şi el probleme, nu a mai apărat, dar eu l-aş vedea la o echipă mult mai bună", a spus Florin Tene, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Florin Niţă, înapoi la FCSB?

De la aflarea veştii că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, Gigi Becali a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea să-l readucă pe Niţă de la Sparta Praga, cehi care au plătit două milioane de euro pentru transferul său la începutul lui 2018.

În urmă cu o lună, Gigi Becali a vorbit despre Florin Niţă: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici ca Nicolae Stanciu, el a zis <<Doar la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Pentru FCSB, Florin Niţă a jucat în 117 meciuri, timp în care a cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României.

Afla mai multe despre: florin nitaflorin nita fcsbnita fcsbnita transfer fcsbflorin teneflorin nita 

viewscnt
Articole similare