Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Super interviu cu Shawn Marion, legendă în NBA: ”Dacă vin în România, o să aveţi grijă de mine, nu?” :)

EXCLUSIV | Super interviu cu Shawn Marion, legendă în NBA: ”Dacă vin în România, o să aveţi grijă de mine, nu?” :)

NBA

Comentarii

Telekom Sport a realizat un interviu cu Shawn Marion, fost campion în 2011 cu Dallas Mavericks şi de 4 ori NBA All-Star.

Telekom Sport le-a pregătit fanilor NBA din România o surpriză uriaşă. Shawn Marion, legendă în NBA, a vorbit pentru suporterii NBA din România, a povestit detalii din fabuloasa lui carieră şi s-a arătat interesat să viziteze ţara noastră.

Legenda Shawn Marion, interviu pentru fanii NBA din România

Shawn Marion este o legendă a NBA-ului, competiţie transmisă în exclusivitate de Telekom Sport. Americanul în vârstă de 42 de ani a jucat 16 sezoane în NBA, a fost campion în 2011 cu Dallas Mavericks şi de 4 ori NBA All-Star.

Poreclit "The Matrix", a fost unul dintre cei mai versatili baschetablişti din ligă. Marion putea să joace mai multe roluri şi putea să marcheze din orice poziţie. Şi-a încheiat cariera cu o medie de 15,2 puncte pe meci şi 8,7 recuperări pe meci.

Shawn Marion a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre Ghiţă Mureşan, despre perioada de la Phoenix Suns, despre titlul câştigat cu Dallas, dar şi despre cât de diferit este baschetul actual faţă de perioada în care el evolua în NBA.

”(n.r. despre Ghiţă Mureşan) Oh, da, da. Big George. Da, îmi amintesc puţin. Nu am apucat să jucam prea mult. El era într-o situaţie rară şi unică pentru cineva din ţara voastră, să vină şi să joace în NBA.

Şi să ne gândim la jucătorii din toată lumea acum şi este haios că ai spus-o, fiindcă am jucat cu unul dintre primii mexicani care au jucat vreodată, primul japonez şi cu câţiva din China, de asemenea cu un german, Dirk Nowitzki.

Nu ne gândim în contextul acesta în care am jucat cu mulţi jucători de peste Ocean şi el era primul din ţara voastră. Şi era foarte frumos, însă era şi multă presiune pe ei fiindcă simteau că au venit şi trebuie să arată că merită să fie aici”, şi-a amintit Shawn Marion.

În încheiere, Shawn Marion i-a salutat pe fanii NBA din ţara noastră: ”Salutare, România! Ce faceţi? Trebuie să vin în vizită. N-am fost niciodată acolo, am fost mai aproape, în Spania, dar nu ştiu pe nimeni acolo! Dar dacă vin, o să aveţi grijă de mine, nu?”, a spus amuzat legendarul jucător din NBA.

Afla mai multe despre: shawn marion 

viewscnt
Articole similare