Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Superstiţia lui Giovani Becali! Poveste fabuloasă cu fratele său, Victor Becali: “S-au spart geamurile avionului. Nu va urma un alt zbor împreună”

EXCLUSIV | Superstiţia lui Giovani Becali! Poveste fabuloasă cu fratele său, Victor Becali: “S-au spart geamurile avionului. Nu va urma un alt zbor împreună”

Diverse

Comentarii

Impresarul Ioan Becali a povestit, în cadrul emisiunii Sport Report, o întâmplare cu fratele său, Victor Becali. De asemenea, agentul a recunoscut că e afectat de drama trăită de Italia şi Spania.

Ioan şi Victor Becali nu călătoresc cu acelaşi avion, dar au fost nevoiţi o singură dată. Călătoria s-a lăsat cu un incident, iar avionul a aterizat de urgenţă:O singură dată am mers şi s-au spart geamurile piloţilor şi am aterizat la Bruxelles forţat. Mergeam la Londra. A fost prima după multe.... De multe ori am vrut şi n-am mers şi atunci când am mers, pentru că nu mai aveam alt zbor, era singura posibilitate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îţi dai seama că nu va urma un alt zbor împreună”, a povestit Giovani Becali în cadrul emisiunii Sport Report.   

Fiind ataşat de Italia şi Spania, două dintre cele mai afectate ţări de pandemia de coronavirus, impresarul a recunoscut că a fost sensibilizat de drama trăită de oameni: Eu, care am stat în Italia şi mă simt atât de bine în Italia... Îmi cade câte o lacrimă când văd 700-800 de morţi şi mă tot rugam zilele astea de la 800-900 să scadă la 50-60. Această cădere nu cred că o vom vedea decât după Paşte. 

De Spania nu mai spun. Tente Sanchez, care a fost şi e colaboratorul meu meu din Spania, fostul căpitan al Barcelonei din anii 84-85-86 până în 88, când s-a retras, a fost în carantină cu soţia. E o tragedie ce se întâmplă, în momentele astea îţi vine să spui <<Hai să nu mai vorbim despre fotbal>>, dar nu poţi să faci abstracţie de aceste activităţi sportive”, a mai spus Ioan Becali.

viewscnt
Articole similare