Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Suporterii lui Dinamo au mers acasă la Mircea Rednic! PCH, mesaj ameninţător: ”Va fi iureş! Îi vom lua de guler pe toţi”

EXCLUSIV | Suporterii lui Dinamo au mers acasă la Mircea Rednic! PCH, mesaj ameninţător: ”Va fi iureş! Îi vom lua de guler pe toţi”
Comentarii

Situaţia de la Dinamo este una absolut incredibilă! Mircea Rednic a fost demis, iar Negoiţă l-a adus pe Eugen Neagoe. Numai că suporterii au făcut scandal, iar conferinţa de prezentare a noului tehnician a fost anulată.

Cum Eugen Neagoe a anunţat clar că nu va renunţa la contractul abia semnat cu Dinamo, atunci conducerea e într-o situaţie extrem de delicată! Fanii pun presiune mare pentru ca Mircea Rednic să revină la echipă.

Miercuri seară, mai mulţi suporteri de-ai lui Dinamo au fost la Mircea Rednic acasă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de ”Puriu”. În acelaşi timp, Peluza ”Cătălin Hîldan” a publicat un mesaj extrem de dur pentru actuala conducere dinamovistă, dar şi pentru alte nume importante din istoria clubului din Ştefan cel Mare.

LUAŢI AMINTE AICI! IUREŞUL PE CARE ÎL VEDEŢI ACUM E NIMIC FAŢĂ DE CE VA FI CÂND ÎI VOM LUA DE GULER PE CEI CARE AU BLOCAT CONSTRUCŢIA STADIONULUI. De la Badea până la căpuşele din CS Dinamo”, a fost pasajul cu care dinamoviştii şi-au închis mesajul de pe internet.

Nimeni nu poate să indice un singur lucru "strâmb" făcut de Rednic în mandatul ăsta.

Singura lui vină este că am terminat pe locul 9.
- cu tribunele goale,
- cu jucători greu de motivat în playout,
- cu jucatori din categoria "liber de contract",
- cu şefi are i-au impus jucători (nu e singurul lucru de care s-a plâns antrenorul, dar e cel mai grav)
”, au scris fanii.

Afla mai multe despre: rednicfanidinamo 

viewscnt
Articole similare