Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză de proporţii: Cristiano Ronaldo în România! ”Are multe contracte de onorat”

EXCLUSIV | Surpriză de proporţii: Cristiano Ronaldo în România! ”Are multe contracte de onorat”

Juventus

Comentarii

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Marius Niculae a dezvăluit că speră să-l poată aduce la un moment dat în România pe Cristiano Ronaldo, fostul său coechipier de la Sporting Lisabona.

Marius Niculae şi Cristiano Ronaldo au fost coechipieri la Sporting Lisabona. Cei doi au dezvoltat o frumoasă relaţie de prietenie, care rezistă până în prezent. În acest context, fostul mare atacant de la Dinamo şi din naţionala României nu exclude posibilitatea ca starul portughez să ajungă la un moment dat în România:

”Am un proiect la care lucrez şi va fi destul de greu să-mi iasă dar nu renunţ la el, cu jucători mult mai importanţi şi mult mai mari. Cristiano nu are timp pentru el din câte ştiu pentru că are foarte multe contracte de onorat,  iar el vrea să-şi facă 100% treaba la echipa lui de club şi echipa naţională şi nu are timp pentru astfel de evenimente. Dar, cu siguranţă când se va lăsa va avea mai mult timp şi îşi va face timp să vină şi în România” a mărturisit Niculae, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Marius Niculae a fost coleg de cameră cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care amândoi erau la Sporting. Între timp, portughezul a ajuns cel mai bun jucător din lume, alături de Messi.  ”Un jucător mare, de calitate, da, se întrezărea. Dar nici chiar cum este acum, la ce nivel a ajuns acum. Îi plăcea, venea înainte de antrenament, făcea... după antrenament, făcea chiar şi în cameră. Eu am crezut că e exagerat, chiar îl certam: ”exagerezi, faci prea mult”. Uite că... A zis că făce în cameră că îi e ruşine că îl ceartă colegii”, a dezvăluit în trecut, Niculae la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomarius niculae 

viewscnt
Articole similare