Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză de proporţii la Craiova. Daniel Pancu ar putea fi noul antrenor al oltenilor. Prima reacţie a fostului atacant rapidist

EXCLUSIV | Surpriză de proporţii la Craiova. Daniel Pancu ar putea fi noul antrenor al oltenilor. Prima reacţie a fostului atacant rapidist

Liga 1

Comentarii

Şefii Universităţii Craiova ar putea veni cu o surpriză de proporţii pentru postul de antrenor principal. Din informaţiile Telekom Sport, una dintre variantele pentru postul de antrenor este Daniel Pancu, cel care s-a despărţit de Poli Iaşi. Pancu ar fi fost dorit de Craiova şi în urmă cu câteva luni.

Corneliu Papură a fost demis de la Universitatea Craiova, echipă care n-a mai câştigat de şapte etape. Însă oltenii ar putea avea parte de o surpriză de proporţii. În birourile echipei din Bănie s-a discutat în ultimele zile şi despre Daniel Pancu, cel care este liber de contract după ce s-a despărţit de Poli Iaşi.

Surpriză de proporţii la Craiova. Daniel Pancu ar putea fi noul antrenor

Din informaţiile Telekom Sport, Daniel Pancu este una dintre variantele despre care şefii Craiovei au discutat în ultimele zile. Pancu este văzut drept un antrenor de perspectivă şi Universitatea Craiova ar putea fi o mare provocare pentru el.

Contactat de Telekom Sport, Daniel Pancu s-a rezumat să declare doar că ”Universitatea Craiova este singura echipă din Liga 1 la care aş merge”. Afirmaţia vine după ce fostul mare atacant al Rapidului a plecat dezamăgit de la Poli Iaşi.

Pancu este şi el pe lista conducerii, pe care se află însă şi alte nume. Potrivit fanatik.ro, o altă variantă ar fi Emil Săndoi, cel care are un parcurs surprinzător cu Chindia Târgovişte şi este pe loc de play-off.

Daniel Pancu a fost dorit de Universitatea Craiova şi la finalul trecut

Daniel Pancu şi Mihai Rotaru au o relaţie de prietenie, lucru confirmat şi de fostul atacant al Rapidului. Pancu a mai fost în cărţi pentru banca Universităţii Craiova în noiembrie 2020, însă atunci nu s-a concretizat nimic. Totuşi, Daniel Pancu a afirmat atunci că şi-ar dori să lucreze la un club patronat de Mihai Rotaru:

”Mă leagă o relaţie de prietenie cu domnul Rotaru [...] Ori de câte ori ne-am întâlnit, am discutat foarte mult despre fotbal şi în viitor, nu ştiu când va fi, sper să antrenez o echipă patronată de dumnealui. Am discutat mult prin mesaje. Direct nu. În momentul în care voi ajunge şi sunt absolut convins că voi ajunge să antrenez şi o echipă care are obiectiv titlul, trebuie să fiu pregătit total opentru a câştiga acel trofeu. Pentru că altfel va fi considerat un eşec şi drumul va fi ireversibil în jos. Aşa gândesc eu”, a spus Daniel Pancu pentru Telekom Sport, într-un interviu acordat la mijlocul lui noiembrie 2020.

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...