Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriza lui Rădoi! Becali speră să dea lovitura cu Man sau Coman, dar selecţionerul l-a ales pe el: "El pleacă primul, dacă joacă meci de meci!"

EXCLUSIV | Surpriza lui Rădoi! Becali speră să dea lovitura cu Man sau Coman, dar selecţionerul l-a ales pe el: "El pleacă primul, dacă joacă meci de meci!"

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani), selecţionerul naţionalei României, a vorbit într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport despre "perlele" de la FCSB, cu care Gigi Becali (62 de ani), naşul său, speră să dea un tun financiar pe piaţa transferurilor. Rădoi e de părere că Olimpiu Moruţan i-ar putea aduce un profit uriaş lui Becali, dacă ar juca meci de meci.

Dintre Man şi Coman, Mirel Rădoi l-a ales pe... Moruţan. Selecţionerul naţionalei României a spus, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, că dacă ar juca meci de meci, Olimpiu Moruţan ar putea fi prima "perlă" de la FCSB care să facă pasul spre o echipă importantă din străinătate.

Fostul căpitan al roş-albaştrilor spune că FCSB va trebui să ajungă în Europa League, în grupe, pentru ca echipele mari să-i vadă "perlele" şi să vrea să le cumpere pe bani mulţi. "(n.r. - Cine pleacă primul dintre Man şi Coman?) Dacă ar juca meci de meci, Moruţan.

Mi-aş dori să plece amândoi, au nevoie de o nouă provocare, la nivel individual au arătat tot ce se putea arăta în România, vorbim de faze, goluri, pase, cred că au arătat tot ce pot şi au nevoie de o nouă provocare. Eu am trăit o perioadă în care am terminat două sezoane consecutiv pe locul doi, dar ne-am calificat în Liga Campionilor. Cu Hagi şi cu Lăcătuş. După, evoluând în Liga Campionilor, cazul lor în Europa league, atunci au fost jucători care plecat pe sume mari şi acum pot fi jucători care pot pleca pe sume mari. Dar au nevoie cel puţin de o calificare în Europe League"
, a spus Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Transferat la FCSB de la FC Botoşani în decembrie 2017, Olimpiu Moruţan n-a reuşit să se impună până acum ca titular la echipa lui Gigi Becali. În acest sezon, el a jucat 1.339 de minute, în 26 de meciuri, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase decisive.

  • 200 de milioane de euro este clauza de reziliere a lui Olimpiu Moruţan, conform contractului pe care l-a semnat la FCSB

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare